Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám még jobban izgatni a barátnömet?
Szia!
18 éves vagyok, nő
Én szeretem ha "táncol" úgymond sztriptízel nekem a párom. Iszonyat fel tud izgatni.
Egy jó tanács szex előttre, meg fogod őrjítő mi vele: csak egyszer próbáld ki hogy spontán rámászol úgy hogy ő a hátán fekszik szétrakja a lábait és rámászol mintha misszionárius pózba szexelnétek de nem rakod be neki csak ráhajolsz, puszilgatni kezded a nyakától egészen a puncijáig, aztán egy hosszabb csókolózás közbe a punijához dörzsölöd a péniszed de még mindig nem rakod be. Meg látod tocsogni fog a csajszi, és könyörögni fog hogy vágd már be. Sok sikert :D
köszi a válaszokat :D
hát ez jó, majd ha lesz müfarkam akkor esetleg bevetem ezt a tervet, de mivel jelenleg csak vaginával rendelkezdem, nem éppen kivitelezhetö:D max az ujjam tudom "bevágni" neki :D
Hosszabb előjáték, csókolgatod, nyalod, szívód, harapdálod. Mindig egyre közelebb mész a puncijához, a melleihez, de mikor oda érnél visszavonulót fújsz, ezt megcsinálod párszor, kényezteted kicsit majd mehet az action. Ha kellőképpen fel van izgatva jobb a szex.
Amúgy oké, hogy ujjazás és nyalás. De ezen belül szoktál technikákat használni? G-pont? Ilyesmik?
Technikailag meg van mit fejlodnom, de mikor csinaltam neki mindig pont ratalaltam arra a pontra!:)
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!