Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt várnál az első szexig?
Figyelt kérdés
Baràtnőmmel 5 hònapja vagyunk együtt de mèg nem törtènt szex :D neki èn lennèk az első, ès tènyleg nagyon rà van izgulva a dolgokra :O eddig elèg megèrtő voltam vele kapcsolatban, de szerintem lassan megadhatnà magàt...a csòkon kìvül semmit màst nem enged!! Szerintetek szakìtsunk vagy èn reagàlom tùl? Ti mit tennètek? Nàlatok mennyi idő telt el az első együttlèt előtt? Mennyit vàrnàtok rà? Mèg nagyon beszèlni sem lehet vele erről, nem èrtem tènyleg.2016. febr. 3. 00:16
11/14 A kérdező kommentje:
Èn is sok mindenre gondoltam màr! Főleg arra, hogy lehet nem vonzòdik hozzàm vagy nem tudom...majd megpròbàlok beszèlni vele...
Utolsò: Kik a felnőtt emberek???
2016. febr. 3. 11:37
12/14 anonim válasza:
Ha már jól megismertem, és úgy gondolom komoly a dolog, nem csak 1 hétről van szó...
20L
13/14 anonim válasza:
en is hasonlo helyzetben vagyok. a baratnom 18, en 22, es negy honapja vagyunk egyutt de nem enged semmit csokon kivul es beszelni se tudunk rendesen a dologrol...:/
22/LL
14/14 A kérdező kommentje:
Akkor kedves utolsò tènyleg egy cipőben jàrunk...
2016. febr. 4. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!