Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt várnál az első szexig?
Azért 5 hónap ennyi idősen elég sok.
Nem lehet, hogy az elfogadással vannak problémái?
Sok.. Bárhogy nézzük
Főleg úgy, hogy szerintem leszbikus kapcsolatban még hamarabb is megtörténnek ezek a dolgok mint a női-férfi kapcsolatban. Sokszor már az első, második találkozás után.. (tapasztalat)
Viszont ennek valami sokkal mélyebb dolog van a hátterében. Jól írta az utolsó, könnyen lehet, hogy elfogadási problémák. Görcsös félelem, magától az aktustól. Feszélyezi a helyzet, hogy neki Te leszel az első és fél, hogy alul marad, nem tud annyit nyújtani, amennyi számodra megfelelő lenne. Vagy éppenséggel a saját testével nincs kibékülve és ezért enged ilyen nehezen közel magához.
Bármi is legyen, először próbáld meg megbeszélni vele, mielőtt szakítanál. Ne felszínesen, ne letámadóan, hanem megértően, hogy meg tudjon neked nyílni. Mert itt tuti, hogy valami olyan van, amiről fél beszélni.
Ha nem szeretne, nem kívánna, akkor nem lenne veled már 5 hónapja.
Nekem is voltak ilyen problémáim az elsőnél, bár nem ennyire durván, hogy 5 hónapig húztam volna. Viszont egy megfelelő, megértő, határozott partner, aki nyitott minden fajta probléma megbeszélésére, megoldására, az csodákra képes! ;)
Ugyhogy ha szereted, akkor mindenképp próbáld vele megbeszélni.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni :)
27/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!