Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért viselkednek előttem így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek előttem így anyuék? Én reagálom túl vagy tényleg nem normális?

Figyelt kérdés
Anyukàm kb 1 hònapja mutatta be a baràtnőjèt, akivel együtt van ès tàn szeretik egymàst...elfogadtam, megèrtem ès jò pofit is vàgok hozzàjuk! De ami zavar, hogy egyàltalàn nem zavartatjàk magukat előttem, ami engem nagyon zavar...szòval csòkolòznak, simigatjàk egymàs mellèt sőt a mùltkor tvzès közben anyàm bugyijàba is benyùlt a csaj miközben ott ülök a kanapèn kb mellettük...mit kellene csinàlnom? Amikor szòltam anyunak elkezdett kiabàlni, hogy a boldogsàga ùtjàba àllok ès nem èrtem meg őt...Szerintetek? 18L boccs, ha rossz a kategòria, nem tudtam hova màshova kellene ezt ìrnom....
2016. febr. 2. 19:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat! Engem nem zavar az, hogy a nőket szereti! Azt szeretnèm, hogy boldog legyen, ès most az! Ès örülök is neki, csak ne előttem csinàljàk ezt...arra nem vagyok kìvàncsi!Amikor elmondtam neki,ő kezdett kiabàlni :/ szerintem màr soha nem lesz olyan a kapcsolatunk mint règen... :( majd többet lògok a baràtaimnàl, majd elleszek valahol, ők meg èrezzèk jòl magukat!
2016. febr. 2. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy te érettebb vagy, mint az anyukád! Nem reagálod túl.
2022. máj. 15. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!