Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyúlt még előttem magához a barátnőm?
Figyelt kérdés
Több, mint másfél éve vagyunk együtt, de se szex közben se előtte nem láttam még magához nyúlni a barátnőmet. Miért vajon? Ennyire szégyelli? Ti mit gondoltok róla, lányok? Mi lehet az oka?2016. jan. 10. 20:16
1/8 anonim válasza:
Lehet nem is él vele? Én pl. nem maszturbáltam az első szexuális élményemig. Soha nem simogattam magam, vagy játszottam magammal.
De az is lehet zavarban van, vagy te tökéletesen elég vagy neki? Meg kell kérdezni. Ennyi
3/8 anonim válasza:
Ha jó a szex, nem nyúlok közben magamhoz.
4/8 A kérdező kommentje:
De miért zavarja ez a nőket?
Engem is zavar, amiért őt zavarja. :D Számomra izgató, ha egy nő magához nyúl.
2016. jan. 10. 20:21
5/8 opened paradise válasza:
Akkor kicsi szádat kinyitod és megkéred. Ennyi.
6/8 anonim válasza:
Eszembe nem jutna magamhoz nyúlni amikor mással vagyok, az olyan furcsa...Persze ha átgondolom nem, de akkor a pillanatban nem szívesen tenném. Nem tudom miért. De nem gondolom hogy rossz dolog a maszturbálás, nem is tagadom hogy csinálom de ez a helyzet valahogy más.
7/8 anonim válasza:
Magàhoz nyúl?
S miòta magàzòdtok?:)
8/8 anonim válasza:
Èn sem nyùlok magamhoz szex közbe, nem igénylem...
De volt már h elötte maszturbáltam mert megkért rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!