Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kellett volna megszólítanom? Álmaim nője volt előttem. Szerintetek?
Utaztam a vonaton. Én ültem egyedül egy kabinban, zenét hallgattam. Mikor megállt a vonat az állomáson, pont álmaim nője ült be hozzám, akit már kiszúrtam régebben és még egy másik ember. Annyira kellemes érzés volt. Utazás közben maga elé kapott egy füzetet, és elkezdett valamit írni, ahogy láttam, mintha verset írt volna. Alig tudtam magamnak parancsolni, hogy ne bámuljam. Ő is nézegetett néha, meg én is őt. Össze is mosolyogtunk, azon a hülyén, aki beült még hozzánk. Aztán pont gondoltam kifelé, hogy hogyan kéne megszólítani. Mire rávettem volna magam, hirtelen eltette a füzetet, tehát elkésem :( Azt akartam megkérdezni, hogy te meg verset írsz? :D De olyasfajta nyitott személyiség lehet, kis mosolygós volt írás közben is, meg persze számomra 10/10-es zavarba ejtően helyes csaj. Szerintetek tetszettem vajon neki? Vagy ő ilyen nyitott személyiség, ilyen könnyen szemezős, mosolygós?
Itt miként szólíthattam volna még meg?
Esetleg máskor, ha nincsen semmi különös tevékenység, akkor hogyan szólíthatnék meg lányt? milyen ürüggyel? És mit mondjak? Hogy ne halasszam el a következő alkalmat.
Köszönöm szépen előre is a választ! 22/F
Vagy megkerdezed haza kiserhetlek?
Es ha azt valaszolja,hogy meg hat!
Akkor nyert ugyed van a csajnal.
Ha nekem tetszik egy lány az utcán, akkor mindig oda megyek, hogy meghívjatom e egy kávéra.
Valaki igent mond, valaki nemet. Aztán keresünk egy helyet és beülünk. Vagy elkérem a számát, hogy alkalmasabb időpontban hívjam el ha épp nem ér rá.
Egyébként tetszhettél neki. Legközelebb kérdezd meg, hogy ha leszálltatok akkor beülne e veled az állomás kávézójába.
De mégis hogy zajlik ez?
Egyszerűen ez az első kérdés? Hogy meghívhatnám-e egy kávéra? Semmi megelőző beszélgetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!