Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hányingerem attól, hogy barátnőmmel már előttem is volt valaki?
Mikor összejöttél vele, azt hitted, hogy még szűz?
Ha meg te úgy fogod fel, hogy te is "megkúrtad" vagy ezek után "megkúrnád", akkor ő jár legjobban a szakítással, szerintem lépd meg mielőbb.
Szakíts, az a lány jobbat érdemel.
De a sors iróniája az lenne, ha beleszeretnél egy olyan lányba, akinek hányingere lesz attól, hogy a farkad járt már más punában.
Ki nem szarja le, hogy mit gondol az, akivel előtted volt? Szerintem is hagyd el a csajt, keress olyat, aki megérdemel egy ilyen arrogáns parasztot, mint te...
Engem is zavart, hogy a barátnőm az első nekem, neki meg már volt egy, de most rohanjak ki a világból? Velem jobb neki, mint vele volt, nekem ennyi tökéletesen elég :)
23/F
"Mindenki így gondolkodik..."
Ja, persze, ezért van az, hogy a férfiak 100 %-a csak lánnyal nővel ismerkedik, aztán soha életében nem létesít senki mással szexuális kapcsolatot, ha meg netalán nem talál ilyet, én kénytelen "megalkudni" ilyen téren, akkor egész életében frusztrált és boldogtalan, és nem tudja élvezni a szexet sem. :-))
Te is szűz vagy/voltál?
Mert ha már nemakkor érdemes azon elgondolkoznia a következő partnerednrk, h legyen e veled, hisz már lógattad másba is a darkad... Kinek kellhetnél így a továbbiakban, gusztustalanul, már mással élvezkedve, ne adj isten úgy h mást csókoltál, más punciját érinteete a szád, nyemved?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!