Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Elutaznál egy lányhoz, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutaznál egy lányhoz, ha korábban csak egyszer találkoztatok? (21/L/L)

Figyelt kérdés
21 éves leszbikus lány vagyok, és neten megismertem egy lányt. Pesten él már szinte, ott tanul, de egy hozzám közeli városban nőtt fel. A vizsgái után hazament egy hétre, és ott találkoztunk. Nagyon-nagyon bejött, már régóta nem találkoztam ilyen lánnyal, simán bevállalnám a távkapcsolatot. Azt gondoltam mielőtt visszamegy Pestre még egyszer tudunk találkozni, mert egy alkalomból azért nem igazán tudtam megismerni. Ez azonban nem így történt. Most szeretné, ha felmennék hozzá Pestre, még azt is felajánlotta, hogy beszáll az útiköltségembe. Nem tudom, hogy megérné-e, mert kb 4-5 órányira van tőlem Pest. Alig ismerem, szinte még idegen, Pesten se vagyok igazán otthon, szóval elég rizikós lenne, ha valami baj történne... Túl aggódom a dolgokat?

2016. jan. 30. 01:18
 1/7 anonim ***** válasza:

én pasiként nem egyszer csináltam, sőt volt, hogy akkor találkoztam elsőnek a lánnyal

ha úgy érzed, hogy lenne valami cink készülj előre legyen menekülő terved nem tudom mennyi időre mennél de a hosszú 4- 5 órás út miatt érdemes korán indulnod mindenképp érj oda délelőtt hogy legyen időd még az nap elmenni ha mégse jön be a szitu

ha részletesebben is érdekel írj nyugodtan privátba mesélek szívesen :)

2016. jan. 30. 01:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Meg hát
2016. jan. 30. 05:43
 3/7 anonim ***** válasza:
nezd en megtettem mar tavolsagot > es nagyon megerte > ne felj es ne aggodj amikor egyuttlesztek az bepotol mindet 21 L/L
2016. jan. 30. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:
persze :) túlagyalod a dolgot, nyugi, nem lesz semmi gáz
2016. jan. 30. 18:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm 12 órányira lakik tőlem, és bármikor megtenném ezt az utat hozzá.
2016. jan. 30. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Igen, mindenképp. Úgy, hogy hasonló helyzetben voltam a barátnőmmel. Neten ismerkedtünk meg, Pesten találkoztunk előrször, meg másodszor is, mikor összejöttünk, harmadszorra eljött hozzám egy hétre kb. és külföldön lakom, 400 km-re Pesttől, soha nem volt itt előzőleg. Legyen terved, de ne pánikolj, én életem szerelmével járok most. :)

2016. febr. 2. 18:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, hogy csak szexet akart... Ennyit erről :/
2016. márc. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!