Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elutaznál egy lányhoz, ha korábban csak egyszer találkoztatok? (21/L/L)
én pasiként nem egyszer csináltam, sőt volt, hogy akkor találkoztam elsőnek a lánnyal
ha úgy érzed, hogy lenne valami cink készülj előre legyen menekülő terved nem tudom mennyi időre mennél de a hosszú 4- 5 órás út miatt érdemes korán indulnod mindenképp érj oda délelőtt hogy legyen időd még az nap elmenni ha mégse jön be a szitu
ha részletesebben is érdekel írj nyugodtan privátba mesélek szívesen :)
Kedves kérdező!
Igen, mindenképp. Úgy, hogy hasonló helyzetben voltam a barátnőmmel. Neten ismerkedtünk meg, Pesten találkoztunk előrször, meg másodszor is, mikor összejöttünk, harmadszorra eljött hozzám egy hétre kb. és külföldön lakom, 400 km-re Pesttől, soha nem volt itt előzőleg. Legyen terved, de ne pánikolj, én életem szerelmével járok most. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!