Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy komolyan vegyen?
21 vagyok, és egy idősebb nő (33) tetszik. Még nem léptem az ügyben semmit, mert úgy érzem ő lenne a tökéletes, nem akarom elrontani. Barátok vagyunk, és régebben azt mondta mikor az exéről beszélt, hogy nem tartottak ugyanott az életben. Ez pontosan mit jelent? Nem volt olyan komoly mint ő? A korom miatt szerintem alapból hátrányban vagyok, hogyan és mit tehetnék hogy komolyan vegyen? Mit akar egy harmincas nő?
Kicsit mesélek róla: Magabiztos, kemény, feminista nő, mindig nagyon oda figyel a külsejére, igazán csinos. Régi stílusú, vagy lassú zenéket hallgat, imád olvasni. Egyetemet végzett, okos nő! Szereti a divatot, de a kocsikért is oda van. Van egy kislánya előző kapcsolatából...
Rólam azt gondolja hogy komoly és lelki ismeretes lány vagyok. Ettől függetlenül kétlem hogy egy kapcsolathoz is igy állna ha rólam van szó... :/
Hajts rá kislány! :-)
Csak nyerhetsz!
Szedd össze a bátorságod,és beszélj vele.
Ha nem beszélsz vele,akkor csak álmodozhatsz.
Annak meg semmi értelme.
Csak bátran.:)
"azt mondta mikor az exéről beszélt, hogy nem tartottak ugyanott az életben"
Ez azt jelenti, hogy pl. amíg ő nyugodt, biztos családi körülményeket szeretett volna, a párja inkább világot szeretett volna látni, vagy sokat bulizni, szórakozni. Vagy csak szimplán másabb volt a felfogása egy komoly kapcsolatról. Én voltam már amiatt frusztrált, hogy párom sokkal ritkábban igényelt találkozókat, mint én, és még sok apróság, pedig csak pár évvel volt fiatalabb nálam, de nagyon kiütközött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!