Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy soha nem lesztek túl a volt párotokon, mert szakítás után 1 évvel még mindig eszetekbe jut és akkor az egész napotokat tönkre tudja tenni?
Érdekelne, hogy ki milyen módszerrel küzdi le ezeket a gondolatokat ilyenkor? :)
Szerintetek is csak akkor jöhet az új kapcsolat, ha a régit elengedted?
Vagy akkor tudod elengedni a régit, ha jött egy új?
Kort is írjatok!
Köszi :)
Alapban mehetne a felnőtt párkapcsolatok szakítás topikba, több értelme lenne, ha nem itt szeretnél ugye csajozni... :D Amúgy nem mondtak hülyeségeket a fiúk kivételesen itt, hanem nagyon jó válaszokat adtak.
Amúgy az én exem nagyon csúnyán bánt velem, az segített, hogy hamar túltegyem magam egy több mint 5 éves kapcsolaton... eszembe szokott jutni nekem is, de nem hiányzik és a kedvem sem teszi tönkre.
23L
Pedig nem lenne meglepő ezen az oldalon, csomóan arra használják. :D De ez esetben elnézésed kérem.
Hát nem tudom sajnos, hogy miben más egy hetero meg egy homo kapcsolatban a szakítás (bár lenne tapasztalatom :D :(), de annyit tudok mondani, hogy minden szakítás más, mivel minden ember más, máshogy fog megélni az ember egy kapcsolatot 16 évesen és 25 évesen, nem szabad azt keresni, ami egyszer régen volt és ahhoz hasonlítani a másikat. Remélem mondjuk nálad ez alap kedves kérdező, de tegnap beszéltem pont erről egy számomra kedves baráttal, hogy van aki azt keresi, ami volt 16 évesen 2 hétig... na ez nem normális dolog. :D Mikor x év együttélés után már lehet megunta volna azt is. Sajnos nálad nem ismerem a körülményeket.
Amúgy ha valaki elfelejtéséről van szó én még azt tudom mondani, hogy nekem segített, ha felsorolgattam magamnak az illető rossz tulajdonságait, rossz szokásait, és azokra koncentráltam... :D
Amúgy én még a számítógépes játékokat tudom javasolni, LoL pl. kiváló arra, hogy ne rágódj ilyeneken. :D De ahogy a fiúk is írták előbb, hobbi... és mozgás. :) De szóval én kivételesen tényleg büszke vagyok a válaszaikra. :D
Amúgy nekem is van, ami mai napig tönkre tudja tenni a napomat exemmel kapcsolatban, ha vele álmodok, meg azzal, akivel később megcsalt, ugyanis, 1 éjjelen át néztem, ahogy táncoltak, mert nem akartam jelenetet rendezni és ez akkoriban visszatérő rémálom volt és néha most is feljön pár havonta... :/
Na de mindegy, kitartás, biztos találsz majd jobbat, de csak úgy tudsz, ha elengeded az előzőt. Ez legyen a szemed előtt. :)
(a bunkó #11-es, ha eddig még nem tűnt volna fel :D)
Sajnálom, hogy Te is így jártál :(
Ha gondolod nyugodtan írd le Privátban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!