Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok duci lánnyal?
Attól függ, hogy mit jelent neked a duci szó.
Láttam én már +40kg-os lányt is "duci" néven, illetve +5kg-osat is.
Illetve attól is függ, hogy neki hogy áll. Lehet valakinek nagyon előnytelen az a +5kg is, de lehet valakinek a +10 se..
Pl.: most van épp egy nő, aki nagyon megtetszett, van rajta egy közepes felesleg, de ez annyira nőiessé, széppé teszi, hogy el sem tudnám képzelni őt vékonyabban és nem is kell..
De valami igénytelen, elhanyagolt KÖVÉR emberrel biztos nem lennék.
igen, de nyilván minden ember más ilyenek.
Én is jobban szeretem a teltebb lányokat, ezerszer jobb.. Van mit fogni rajtuk .. nem kell attól félnie az embernek,hogy "kárt tesz benne" stb xD
Kövezzetek meg nyugodtan, de én nem vonzódok hozzájuk :( ezen nem igazán tudok változtatni...
Lehet egy duci lány kedves, aranyos, biztos hogy megkedvelném (mint ahogyan a legjobb barátnőm is molett), de testileg nem vonzanak egyáltalán.
Azért jó látni sokakat ez se zavar :)
# 16
Nincs miért megkövezni. Legalább kulturáltan leírtad a véleményed. :)
Én hasonlóképp vagyok a nagyon véknyakkal. Bár nálam már volt olyanra példa, hogy annak ellenére , hogy nagyon nem volt vonzó számomra az elején, a személyiségével elbűvölt. :) Utána már vonzónak találtam minden porcikáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!