Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Írjak neki vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy ne?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy lány, akivel mar voltak koztunk dolgok, de szerintem ö nem akar semmi komolyat tolem, mar kb egy hete nem is beszeltunk. Viszont en el akarom neki mondani hogy mit erzek. Ugy alakult, hogy szilveszterkor ugyanabba a buliba megyunk, szerintetek varjak addig es ott beszeljek vele, vagy irjak neki hogy talalkozzunk?
2015. dec. 29. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Írj.
2015. dec. 29. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hirtelen letámadod őt azzal, hogy elárulod neki az érzéseid. Azt javaslom inkább, hogy fokozatosan közeledj hozzá. Kezdd apróságokkal, például megleped valami kis ajándékkal, elhívod ide-oda, kettesben szervezel programokat, és ha ezt folytatod, biztosan észreveszi a szándékaid. Így már elképzelhető, hogy felfedezi, milyen rendes és értékes nő vagy, és akkor a kezdeti kételyei is elhalványulnak (vagyis hogy elvileg nem akar semmi komolyat). Aztán, ha nem jön be neki, amit csinálsz, legalább nem teremtesz kínos szituációt azzal, hogy kinyilvánítod az érzéseid, mert így talán örökre elüldözöd magad mellől, és szerintem neked is nagyon rosszul esne meg ciki lenne egy határozott "nem". Remélem, tudtam segíteni. :)

23/L

2015. dec. 29. 00:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egyik sem :)

Én a helyedben kivárnám ezt a Szilveszteri bulis találkozást, anélkül, hogy bármit is elmondanék az érzéseimről...

Beszélgess vele, közeledj minimálisan, adj jeleket és nézd meg a reakcióit.

Nyilván nem vagy neki közömbös, ha történtek köztetek dolgok, de vszinüleg annak is oka van, hogy nem keresett már egy hete. Ennek a háttérében bármi lehet... Én ezért nem támadnám le az érzésekkel rögtön.

27/L

2015. dec. 29. 09:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy már adtam jeleket, en irtam neki tobbszor is, meg egyszer el is hivtam randizni, de akkor nem ert ra. De meg amikor megismerkedtunk, akkor meg o hivott el, mostanaban viszont nem is ir... Szoval nem ertem mit rontottam el ennyire, de szeretnek kuzdeni erte, csak hogy adjon egy eselyt. Akkor varjam meg hogy ott osszefussunk es akkor beszeljek vele? Csak az a baj hogy akkor megint nem jozanul meg kettesben leszunk :/
2015. dec. 29. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!