Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy ne?
Szia! Szerintem a legrosszabb, amit tehetsz, hogy hirtelen letámadod őt azzal, hogy elárulod neki az érzéseid. Azt javaslom inkább, hogy fokozatosan közeledj hozzá. Kezdd apróságokkal, például megleped valami kis ajándékkal, elhívod ide-oda, kettesben szervezel programokat, és ha ezt folytatod, biztosan észreveszi a szándékaid. Így már elképzelhető, hogy felfedezi, milyen rendes és értékes nő vagy, és akkor a kezdeti kételyei is elhalványulnak (vagyis hogy elvileg nem akar semmi komolyat). Aztán, ha nem jön be neki, amit csinálsz, legalább nem teremtesz kínos szituációt azzal, hogy kinyilvánítod az érzéseid, mert így talán örökre elüldözöd magad mellől, és szerintem neked is nagyon rosszul esne meg ciki lenne egy határozott "nem". Remélem, tudtam segíteni. :)
23/L
Szerintem egyik sem :)
Én a helyedben kivárnám ezt a Szilveszteri bulis találkozást, anélkül, hogy bármit is elmondanék az érzéseimről...
Beszélgess vele, közeledj minimálisan, adj jeleket és nézd meg a reakcióit.
Nyilván nem vagy neki közömbös, ha történtek köztetek dolgok, de vszinüleg annak is oka van, hogy nem keresett már egy hete. Ennek a háttérében bármi lehet... Én ezért nem támadnám le az érzésekkel rögtön.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!