Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesokkoltam. Mit irjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy srac akit regota ismerek es szerelmes is vagyok bele.Mikor ir nekem akkor a szivem az agyamban dobog fele :D Ramirt hogy mit reagalnek le ha megirna nekem hogy "Szeretlek".En elmondtam neki hogy mit es szerelmet vallott.Minden vagyam hogy mellette aludjak el es ebredjek fel,de van baratnoje...es nem akarok ok lenni a szakitasra :(2015. szept. 3. 18:21
1/6 anonim válasza:
Ezt mond el neki. Tisztázd vele..
2/6 anonim válasza:
Én kérdezném a barátnőjéről. Nem biztos, hogy te lennél az ok, lehet rosszban vannak már, ő pedig a kiutat keresi. Beszélj vele őszintén és ne titkold el az érzéseid.
3/6 anonim válasza:
hát akkor keress másik srácot. tudom nehéz, de nem tudsz mit csinálni.
illetve tudsz.
de ne szakítsd szét őket, már így is elég r*b.anc van a világon aki tönkreb*ssza a kapcsolatokat ne akarj közéjük tartozni, mert az senkinek sem lenne jó.
5/6 anonim válasza:
arra nem gondoltál, hogy a pasi csak kalandot akar? kapcsolatban nem írogatunk ilyen kérdéseket, hogy mit szólnál hozzá, ha azt mondanám szeretlek... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!