Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van valami jó ötetetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van valami jó ötetetek, hogy mit írjak neki?

Figyelt kérdés

1. Fél évig jártunk, majd szakítottam vele még tavaly decemberben. Nagyon jól éreztük magunkat egymás mellett, de képtelen volt elviselni, hogy hetente csak párszor tudunk találkozni.... Nehéz döntés volt, de nem akartam kihasználni, ezért inkább szakítottam vele, így találtam helyesnek, megszakadt köztünk minden kapcsolat.

2. Idén májusban munkahelyet váltottam, több időm lett... Írtam neki, hogy találkozzunk, és ő ebbe bele is ment volna, de mielőtt találkoztunk volna, visszamondtam a dolgot, mert pár hónapos külföldi továbbképzést nyertem meg, inkább azt választottam. Mondtam neki, hogy amint tudok, írok neki, hogy mikor tudnánk találkozni. Persze sokáig nem írtam, majd kb. 2 hónapja mentem fel a facebook-adatlapjára, és ott látom, hogy (ki tudja, mióta), de már nem vagyunk ismerősök, letörölt.

Most már itthon vagyok, szóval lényeg a lényeg, sokkal több időt tudnék vele lenni, szeretném visszakapni, csak hát nem tudom, hogyan... Nagyon jól megvoltunk, egyedül a heti 3-4 találkozást találta kevésnek.... Lényegében tavaly december óta nem láttuk egymást, és chatelni is csak májusban chateltünk utoljára. Fogalmam sincs, hogy van-e valakije, vagy hogy eszébe jutok-e néha (kétlem).

Mit írjak/mondjak neki ezek után? Tényleg meg szeretném próbálni megint. Vagy csak simán jelöljem be ismerősnek? Nem hiszem, hogy visszaigazolna…. Vagy írjak neki sms-t?

én 30f, ő 24ll

2015. nov. 15. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, írj neki, valami olyat hogy neharagudjon, amiért a multkori találkozó nemjött össze, de szeretnél vele találkozni, ha neki ez nincs ellenére.. :)
2015. nov. 15. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:
áh, ez nem tűnik elég ütősnek, erre azt válaszolná (ha egyáltalán válaszolna), hogy "miért akarsz velem találkozni?" - egy ilyen kérdésre meg nem írhatom azt, hogy "mert újra akarom kezdeni".
2015. nov. 15. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Akkor "véletlenül" hívd fel telefonon, és mond azt, hogy félrenyomtad..

És hamár felhívtad kérdezd meg, hogy mizu vele, éshogy lenne e kedve összefutni veled.. :)

2015. nov. 15. 21:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Háááát, telefonálni nem akarok. Nagyon rizikós. Lehet, hogy épp tanul, dolgozik, alszik, vagy -ha összejött mással -, akkor a mostani pasijával van, így még ha fel is venné, nem tudna nyugodtan beszélgetni. Jobb az e-mail, ott végig tudja gondolni. Csak azt nem tudom, mit írjak.
2015. nov. 15. 22:44
 5/5 anonim válasza:

Hasznal meg valaki e-mailt?:D

Mondjuk most sok valasztasod nincs..

2016. febr. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!