Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a határ a rivális méregetés, és a leszbikus méregetés közt?
Nem tudom eldönteni, de tényleg. Elvileg heteró nőkről van szó, de zavaróan sokszor lesegetnek végig, amúgy pedig semmi érdekes nincs rajtam xD.
Nyilván van az a méregetés, ami félreérthetetlen, de mondjuk egy ilyen, mondhatni óvatos méregetés minek számít?
Hát nálam is gyakori, hogy tetőtől talpig majd vissza az utcán, arcomat sokáig, tekintetünk találkozik... :D
Igazából mondjuk ha megfordul utánad az szerintem elég konkrét amúgy. :D
De ezek az elvileg hetero nők furák, annyinak tetszettem már, meg smároltam is többel... XD
Nem lehet tudni, tapasztalatból beszélek. Engem is sok nő megnézett már, de ez semmit nem bizonyít. Egyetlenegy alkalom volt amikor villamoson egy nővel szemeztünk, aztán Ő el is mosolyodott rám, neki gondolom tetszettem, de baromi zavarba lettem, szóval ez ennyiben maradt sajnos :D
Ha rád is mosolyog, szerintem az elég jóóót jelent :D
Nekem sokszor akadt riválisom, például a mellem meg a hajam sokszor szóba került XD
Nehéz, elég nehéz...
Rivalizálás... Ti nem vettétek észre mostanában, hogy a lányok úgy nézik, méregetik egymást, hogy közben a szemükkel ölni tudnának? :D Eddig csak olvastam róla, de egyik nap én is hasonlóan jártam, pedig még túl szépnek se mondanám magam.
De hogy ilyenkor mit érez egyik másik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!