Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek mi a határ a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi a határ a rivális méregetés, és a leszbikus méregetés közt?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, de tényleg. Elvileg heteró nőkről van szó, de zavaróan sokszor lesegetnek végig, amúgy pedig semmi érdekes nincs rajtam xD.

Nyilván van az a méregetés, ami félreérthetetlen, de mondjuk egy ilyen, mondhatni óvatos méregetés minek számít?

2015. dec. 17. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
miért te leszbi vagy?
2015. dec. 18. 00:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de ezt ők nem tudják.
2015. dec. 18. 07:20
 3/7 anonim ***** válasza:
engem is néha zavaróan megnéznek, szrintem csak a nők ilyenek- én is megnézek szép lányokat
2015. dec. 18. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nálam is gyakori, hogy tetőtől talpig majd vissza az utcán, arcomat sokáig, tekintetünk találkozik... :D

Igazából mondjuk ha megfordul utánad az szerintem elég konkrét amúgy. :D

De ezek az elvileg hetero nők furák, annyinak tetszettem már, meg smároltam is többel... XD

2015. dec. 18. 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
vagy csak több nő feltűnően meleg mint e azt hiszed?
2015. dec. 19. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni, tapasztalatból beszélek. Engem is sok nő megnézett már, de ez semmit nem bizonyít. Egyetlenegy alkalom volt amikor villamoson egy nővel szemeztünk, aztán Ő el is mosolyodott rám, neki gondolom tetszettem, de baromi zavarba lettem, szóval ez ennyiben maradt sajnos :D

Ha rád is mosolyog, szerintem az elég jóóót jelent :D

Nekem sokszor akadt riválisom, például a mellem meg a hajam sokszor szóba került XD

Nehéz, elég nehéz...

2015. dec. 20. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Rivalizálás... Ti nem vettétek észre mostanában, hogy a lányok úgy nézik, méregetik egymást, hogy közben a szemükkel ölni tudnának? :D Eddig csak olvastam róla, de egyik nap én is hasonlóan jártam, pedig még túl szépnek se mondanám magam.

De hogy ilyenkor mit érez egyik másik...

2015. dec. 24. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!