Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt leszbikus vagy biszexuális lányok? Nektek milyen lányok jönnek be? Milyen kapcsolatot kerestek?
+kor és honnan?
19/L
Ha komoly kapcsolatról van szó a nőiesek, ha viszont barátságról, akkor mindegy, a lényeg, hogy szeressen sportolni, eljárni az edzőterembe, izmos, de nálam ne legyen izmosabb.
Komoly kapcsolat/barátság.
20/L
Én is komoly kapcsolatot keresek, nekem azok a lányok jönnek be akiben megfog valami,nem feltétlenül a külsője, hanem a személyisége
17/L/L Sopron
Nekem a nőies, igényes, csinos lányok jönnek be. Azok, akik természetesek külsőre és viselkedésre is, a műmacákat ki nem állhatom. :D
Együttélést vagy ilyesmit soha nem tudtam volna elképzelni lánnyal, egyelőre az is boldoggá tenne, ha az ismerkedésben, barátkozásban nagyobb sikerrel járnék.
21/B/L
Komoly kapcsolatot én sem tudnék elképzelni lánnyal/nővel, csak amolyan laza szex kapcsolatot.
Igényes, nőies nőket részesítem előnyben.
N24
Legyen intelligens, ápolt, egyedibb,alterosabb és fiús.
Tökmindegy, amilyen kapcsolat akad, ameddig nem az akárkijét csalja velem.
25/l
Nekem a nőies, határozott, magabiztos nők tetszenek. Csak komoly kapcsolat érdekel.
20/L/L
"Szeressen eljárni edzőterembe"... XD
Érett-érzelmes-értékes-értelmes legyen :)
Komoly kapcsolat már jól jönne nagyon a szívemnek :D
Nekem bejonnek az érzéki kedves nagy seggű nagy mellű lányokat! De nekem mindegyik bejon! Külső+Belső
14/bp
Mindenképpen komoly,érzelmes kapcsolatot keresek.
Számomra a kicsit érettebb felfogású,megértést tausító lányok tetszenek. Azt hiszem a külső megjelenése mindenkinek egyedi,ezért pontosan nem tudom megmondani milyen külső tulajdonság vonz,mert mindenki más miatt szép.
16/leszbikus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!