Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vannak itt leszbikus vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt leszbikus vagy biszexuális lányok? Nektek milyen lányok jönnek be? Milyen kapcsolatot kerestek?

Figyelt kérdés

+kor és honnan?

19/L

2015. dec. 17. 01:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha komoly kapcsolatról van szó a nőiesek, ha viszont barátságról, akkor mindegy, a lényeg, hogy szeressen sportolni, eljárni az edzőterembe, izmos, de nálam ne legyen izmosabb.

Komoly kapcsolat/barátság.

20/L

2015. dec. 18. 13:32
 12/20 anonim ***** válasza:

Én is komoly kapcsolatot keresek, nekem azok a lányok jönnek be akiben megfog valami,nem feltétlenül a külsője, hanem a személyisége

17/L/L Sopron

2015. dec. 18. 21:22
 13/20 anonim ***** válasza:

Nekem a nőies, igényes, csinos lányok jönnek be. Azok, akik természetesek külsőre és viselkedésre is, a műmacákat ki nem állhatom. :D

Együttélést vagy ilyesmit soha nem tudtam volna elképzelni lánnyal, egyelőre az is boldoggá tenne, ha az ismerkedésben, barátkozásban nagyobb sikerrel járnék.

21/B/L

2015. dec. 18. 21:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolatot én sem tudnék elképzelni lánnyal/nővel, csak amolyan laza szex kapcsolatot.

Igényes, nőies nőket részesítem előnyben.

N24

2015. dec. 18. 21:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Legyen intelligens, ápolt, egyedibb,alterosabb és fiús.

Tökmindegy, amilyen kapcsolat akad, ameddig nem az akárkijét csalja velem.

25/l

2015. dec. 18. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
18/L Budapest, nekem is írhattok, de csak facebookon vagyok hajlandó folytatni a beszélgetést valós profilú emberekkel:))
2015. dec. 19. 14:06
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem a nőies, határozott, magabiztos nők tetszenek. Csak komoly kapcsolat érdekel.

20/L/L

2015. dec. 19. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:

"Szeressen eljárni edzőterembe"... XD

Érett-érzelmes-értékes-értelmes legyen :)

Komoly kapcsolat már jól jönne nagyon a szívemnek :D

2015. dec. 20. 22:12
 19/20 anonim válasza:

Nekem bejonnek az érzéki kedves nagy seggű nagy mellű lányokat! De nekem mindegyik bejon! Külső+Belső

14/bp

2015. dec. 25. 12:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindenképpen komoly,érzelmes kapcsolatot keresek.

Számomra a kicsit érettebb felfogású,megértést tausító lányok tetszenek. Azt hiszem a külső megjelenése mindenkinek egyedi,ezért pontosan nem tudom megmondani milyen külső tulajdonság vonz,mert mindenki más miatt szép.

16/leszbikus :)

2015. dec. 26. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!