Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor leszbikus vagyok? 19/L
Mindenki nehezen fogadja el magát.
Teljesen normális.. viszont fontos, hogy megértsd ez nem akkora tragédia mint amilyennek az emberek nagy többsége beállítja.
Az előttem szólóknak higgy.
Na kíváncsi vagyok a lepontozók milyen tanácsot adnának:D
Hajrá.
"Mindenki nehezen fogadja el magát"
Engem? :D
Téged te észlény: )
A magyar nyelv szépsége.
Sokkal könnyebb rámondai, hogy leszbi vagy, mint kideríteni, mi baj a hetero kapcsolataiddal.
Innen nézve inkább biszex lehetsz, de ez csak egy ingatag vélemény, hisz nem ismerlek.
A helyedben:
- örülnék, h gerjedek a lányokra (is)
- időről-időre megvizsgálnám, mit lehet javítani a hetero vonalon.
Azért, mert nehéz, még nem lehetetlen és nem elkerülendő. Gondolj bele: vannak teljen hetero lányok, akiknek sokkal nehezebb a szexuális életük (ha van egyáltalán), mint neked.
Tök pozitív, hogy 2 évig volt egy jó kapcsolatod egy fiúval!
A párkapcsolat viszont nem egy egyszerű dolog: a lelki része kiterjed a testi-szexuális együttlétre is.
Ha javítani akartok, --mert mindkettőtök érdeke, hisz szeretitek egymást--, akkor dolgozni kell rajta. Így mélyíthető el a lelki kapcsolat, ami a szexuális vonzódásra is jótékonyan hat (szeretkezés).
Nem az a lényeg, hogy kivel vagy boldog, hanem hogy az adott emberrel (ésszerű kereteken belül) a lehető legtöbbet tegyétek meg egymásért.
Szerintem nem az a kérdés, hogy leszbikus vagy-e vagy sem, hanem hogy miből mit tudsz kihozni, hova tudsz fejlődni. És hogy ne zárkózz be, nyitottan állj az emberekhez, kapcsolatokhoz.
Pl. ne ítéld magad mindenáron leszbikusnak, mert az utóbbi 1-2 évben nem volt tartós kapcsolatod és inkább a lányokkal sikerült felizgulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!