Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus szeretkezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus szeretkezés?

Figyelt kérdés

Ez lenne mind2nknek az első, és nem igazán tudom, hogy hogy kéne. Az ollózás nem tűnik valami kényelmesnek. Arra lennék kiváncsi, hogy milyen pozitúrák vannak még esetleg. És tudom felcsatolhatós, U vibri, segédeszközök, de azok itt most kilőve.

A válaszokat előre is köszönöm. :)

2015. dec. 13. 23:09
 1/9 anonim válasza:
75%
Egymás ujjazása vagy egymást ott nyalni
2015. dec. 13. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Az ollózás minden álmom.

18/L

2015. dec. 13. 23:19
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Például az egy nagyon jó pozíció, hogy te kényelmesen háttal nekidőlsz a falnak, a partnered pedig a mellkasodra fekszik háttal neked. Az egyik kezeteket összekulcsoljátok, a másik kezeddel pedig úgy izgatod, ahogy te szoktál masztizni. Vagy például ott a 69, amikor kölcsönösen nyaljátok/ujjazzátok egymást. Egymás mellé is ülhettek, és keresztben izgatjátok egymás punciját. Csinálhattok olyat is, hogy az egyikőtök székre ül, a másik a földre, a szék lábai közé, és úgy nyal.
2015. dec. 13. 23:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Mert az ollózást nem tudjátok fekve-kinyújtott lábakkal féloldalra fekve? Úgy igazgassátok a lábaitokat, hogy nezsibbadhasson el, egymás mellett elvezetve szépen, kinyújtva. Közben mehet a puncidörgölőzés...
2015. dec. 13. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
harmadiknak pasit nem vesztek be?
2015. dec. 14. 00:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Az ollózás egy izgalmas pozi, jó érezni a másik punciját a puncival, de izgatáson kívül másra nem jó.

Nyalás, 69-ben kölcsönyös nyalás, ujjazás, háttal az öledbe ül és ő neked, te neki csináld, mintha masztiznátok, stb.

Van rengeteg lehetőség.

2015. dec. 14. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy az ,,óllozás,, izgatáson kivűl másra nem jó, én meg a barátnőm is pillanatok alatt elmegyünk úgy, csak ki kellett tapasztalni, hogy milyen pozicióban kényelmes.. Nekem az a szeretkezés fénypontja mikor érezhetem a barátnőmet ott, imádom.

Persze nem vagyunk egyformák ez igaz. Van akinek bejön, van akinek nem:)

Egyébként ezenkivűl ujjazás, nyalás, egyéb testrészek csókolgatása, simogatása stb.:D Ami csak jól esik.

Mi sosem használtunk segédeszközöket, nem is szeretnénk, tökéletes anélkül is minden.:D

2015. dec. 14. 12:00
 8/9 anonim válasza:

Első alkalommal egy jó adag bemelegítés után egyenként elégítsétek ki egymást, úgy könnyebb koncentrálni magadra és a partneredre. Ha ez megvolt, onnantól lehet fokozatosan a kölcsönös dolgokat is kipróbálgatni, akár újra játékosan megkísérelve. Az ollózáshoz némi akrobatikára is szükség lehet -- akkor javaslom, ha már bevált 1-2 könnyebb póz.

És igazán megírhatnád tapasztalataidat, hogy sikerült végül megtalálni, elérni a legjobbat!

2015. dec. 16. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Kicsit fárasztó, nem a legkényelmesebb, de szerintem szexi póz: egyikőtök fekszik, a másik négykézláb fölötte van, fejetek nagyjából egy vonalban, így a lába valamennyire szét van nyitva, és a fekvő ember az egyik kezével tudja izgatni a fenti ember csiklóját, a másik kezével meg a fenekét vagy a mellét markolászhatja.

Igaz ezzel csak a fenti ember élvez el, de tapasztalatból mondom, hogy lentről is szép látvány;)

2016. jan. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!