Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem tanácsokat adni? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval kiszemeltem magamnak egy lányt a buszon. Szeretném megismerni nagyon nagyon. :) A probléma azzal van hogy még soha nem beszélgettünk próbàltam meg keresni facebookon is de nem találtam annyit tudok hogy hol lakik meg milyen suliba jár. Van tippetek hogyan kereshetném meg? :) megszólítani félek pedig szerintem én is tetszek neki mert minden reggel szemezünk meg mindig mosolyog rám :) Léccccci segitsetek :))) 19/L/L2015. nov. 30. 18:38
21/33 anonim válasza:
Szerintem kezdeményezz. Köszönj neki, ilyesmi. Ha mellette nincs hely, akkor olyan helyre ülj, hogy lásd. Ha mindig Téged néz, nyert ügyed van. :) És amúgy aranyos vagy ! :D
22/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) te is aranyos vagy :) legközelebb ha látom ( csütörtökön) biztos rá köszönök :) szeretném megismerni :) teljesen elvarázsolt :) annnyira érzem hogy összeillünk :) érzem azt a szikrát amit eddig nem nagyon :)
2015. dec. 1. 19:37
23/33 anonim válasza:
Hú nagyon szurkolok:3 biztos sikerül. Amúgy milyen? Külsőre? Mesélj róla^-^ és a többiek leírták a választ. Szal csak bátran:) melyik buszon látod?:p
24/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ami Békéscsabára megy :) hát külsöre nem olyan csajos inkább vadócabb :) hosszu haja van festett vörös :) nem sminkeli magát :) laza csajszi kis vagány :) a szemei meg elbűvöltek :) mikor megpillantom megszűnik körülöttem a világ és csak arra tudok gondolni hogy közel akarom magamhoz érezni, megcsókolni :)
2015. dec. 1. 20:02
27/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. dec. 2. 19:37
29/33 A kérdező kommentje:
:-) hétfőn lépek vmit hogy negismerjem :-) pénteken annyira de annyira mosolygot mikor meglátott hogy senki nem mosolyog igy a másikra ha nem tetszik neki :-) de mindig ledermedek ha meglátom :-) de annyira akarom őt hogy nagyon :-\ belebolondulok ha modtmár nem érhetek hozzá vagy ha nem.csokolhatom meg :-\
2015. dec. 5. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!