Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok?
Sose tetszett a férfiak teste, egyes testrészeiktől egyenesen undorodom. Tini koromban volt pár barátom, 16 évesen volt egy komolyabb akibe szerelmes voltam, le is feküdtem vele de egyik alkalommal se élveztem. Miután szakitottunk, volt még 1-2 pasim, olyan is akivel lefeküdtem de kivétel nélkül mindegyik rossz volt. Aztán 20-21 éves koromban megismertem egy lányt aki megcsókolt és én vonzódni kezdtem hozzá. Egy idő után bele is szerettem, le is feküdtem vele és nagyon tetszett a dolog. De nem gondoltam magam leszbikusnak max biszexnek. A szakitás nagyon megviselt, utána hiába jöttem össze pasival, egyáltalán nem vonzódtam hozzájuk már. 2 év múlva egy nővel jöttem össze újra, vele 3 évig voltam együtt. Szakitottunk és azóta eltelt 1 év. De már csak a nőket nézem meg és ők érdekelnek, a pasik egyáltalán nem...
26/L
Ez egyáltalán nem ritka, hogy valaki tizenévesen a másik nemmel kezd, majd a sajátja felé fordul.
A tinikorban sokan kipróbálnak sokmindent, aztán "megállapodnak" valami mellett.
Biszex is lehetsz.
A nőkhöz jobban vonzódsz.
Én is biszex vagyok de eddig csak egy férfi tudta beindítani a fantáziám. Valaki erre mondja hogy enyhe bi.
25F
(Csak 14L)
Szerintem olvass utana h vannnak ilyen fokozatok a meleg es a hetero kozott. Nem csak annyyi h vagy biszex v hetero v meleg. Ezen belul sok arnyalat van :) en mar nagoyn kicsi korom ota valahogy a lanyokat tartottaam vonzobbnak, volt fiu baratom, de... Rakellet ebresztenem maagam h leszbi vagyok. Szerintem te biszex lehetsz, de inkabb azon belul a leszbik fele hajlongasz. :) remelem ezzel tudtam picit segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!