Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h leszbikusnak nezzek ki? VN valammi jele ennek vagy valami?
Ha a csajoknak akarsz jelezni, szerintem a legegyszerűbb módja, ha odamész, és a fülébe súgod:
"Belenyalnék a mézédes puncidba kis leszboszi cicám! Mijaúúú!"
1-es 2-es válaszoló: Látom hatalmas tévedésben vagytok. Az én anyámat, hogy hímsovinizmus nélkül, nőiesen merem élni a leszbikus életemet
2-es: Tökéletesen annyit ért a hozzászólásod, mintha nem is fáradtál volna vele. Felesleges volt koptatni a billentyűzetet.
Kérdező: Sajnos igazi egyetemes jele bincs. Nálam a jó radarral rendelkező meleg/leszbikus barátaim azt mondták, nem is lászik rajtam, mások meg azt, hogy nagyon. (Na akkor most melyik?)
Igazából így is ugyan úgy kell ismerkedni, mintha tudná az irányultságodat. Legfeljebb eloldalog.
Viszont ha azt szeretnéd, hogy nálad kezdeményezzenek, az húzósabb. A barátaid tudják? Hátha az ismerőseik között szétnézhetnél...
De hogy a kérdésre is válaszoljak: A barátnőim szerint a hypster és a deszkás atílus eléggé annak tűnik.
Az én anyámat hogy van saját kialakult képem : D és am se azt mondtam hogy minden leszbinek így kell kinéznie
Én is femme leszbi vagyok, semmi fiús nincs rajtam. Aki szintén meleg, az észre szokta ezt venni a kisugárzásomból, de például a csoporttársaim semmiről nem tudnak.
Egy páran meglepődnek, amikor elmondom, vagy kiderül (nem kezelem titokként a dolgot, szóval elég sokan tudják), de a leszbikusok általában már tudják, vagy legalább gyanakodnak erre.
Az egyetlen erre utaló jel rajtam, a hüvelykujjon hordott gyűrű, de igazából azt elég sok hetero is hordja.
Sok apró dolog van, amit ha kimondasz, a melegek értik, és ebből rájönnek, hogy te is egy vagy közülük, a heteroszexuálisak pedig kb meg sem hallják.
Én azt tudom mondani, hogy leginkább viselkedéssel, és kisugárzással lehet közölni a másik fél felé, hogy te a saját nemedhez vonzódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!