Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számotokra a nőideál?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 20:39
11/28 anonim válasza:
Anita Bellini! Amióta olvastam a vele készült interjút a 444 alrovatában. :-)
12/28 anonim válasza:
Gigi Hadid és Kaya Scodelario. Annyira különleges arcuk van, gyönyörűek.
Rajtuk kívül Jennifer Lawrence, Mila Kunis és Katy Perry is tetszik arcra-testre.
13/28 anonim válasza:
A barátnőm. Egyébként Liptai:D
14/28 anonim válasza:
a tipikus femme fatele (szulák andi pl.)
17/28 anonim válasza:
A barátnőm. :D Magasabb nálam, lányosabb rövid haja van (fül alá ér picit), sötét hajú, fiúsabb, de nem butch fajta és nem sminkel.
Na meg ezek mellett kezdeményező, kicsit perverz, néha szarkasztkus és domináns.
Mindenesetre, nekem még mindig Ruby Rose lenne az ideálom. Tudom, hogy körülrajongott, de ha egyszer hihetetlen jól néz ki, akkor hihetetlen jól néz ki.
19/28 anonim válasza:
Jah és persze Kovács Patrícia, grrr!
20/28 anonim válasza:
Mindamellett, hogy engem a babaarcú ducibb lányok fognak meg leghamarabb az életben, a képernyővásznon Jennifer Lawrence, Scarlett Johansson, kis hazánkban pedig Kovács Patrícia és a vlogger Maris akik huhhh...
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!