Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan változtassunk magunkon,...

Hogyan változtassunk magunkon, hogy a belénkszerető nők tulajdonságai és a nőideálunk közeledjenek?

Figyelt kérdés

Magyarul, mindkettő változzon picit és lehetőleg közeledjen, hogy nagyobb esélyünk legyen egy boldog párkapcsolatra.

Pl.: nőideál: vállig érő, barna vagy szőke hajú, barna, zöld, vagy kék szemű, nem molett, de nem is nádszálvékony (mert pl. engem ki lehet kergetni a fogyasztással és a hungarocel kenyérrel a világból..., erős testalkat lehet, picit molett is, vagy átlagos) testalkatú nők. (Az arc inkább picit kerekdedebb, de nem hosszúkás és nem is teljesen gömbölyded.)

Ezzel szemben a nők, akik belédszerettek eddig.: hosszú, fekete hajú, vagy hoszú hajú, fekete szemű, vagy nagyon alacsony és nagyon molett, vagy alacsony és nagyon szikár alkatú. (Az arc, pedig vagy nagyon hosszúkás, vagy teljesen gömbölyded, így még a mosolyuk se tettszik...)

Márpedig, ha egy nő tekintete kimondottan nem tettszik, akkor nem fogod mellette leélni az életedet sem és ez így neki is jobb.

2015. máj. 6. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
wat
2015. máj. 6. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
A kérdésednek maximum akkor lenne értelme, ha belső tulajdonságokat írtál volna a nőkről... Az, hogy most egy fekete hajú vagy egy barna hajú nő szeret beléd, az kb totálisan véletlenszerűen történik, nem tudsz semmit változtatni magadon, amitől aztán általánosságban vonzóbb lennél a barna hajú nők számára :D
2015. máj. 6. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Olya nincs :D Választanod kell: külső vagy belső!

Vagy mindkettőből közepes-közepes!

2015. máj. 6. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Az ember először nem a belső tulajdonságok alapján megy oda egy lányhoz, hogy "Szia! Csinos vagy! Budapesten laksz?".

Az egészen más, amikor sokáig figyelsz egy lányt, vagy ő figyel téged és pl. 1-2 év múlva találkoztok közületek, hogy "nincs kedved meginni velem egy kólát, randizzunk!"?

Fizikai képtelenség megtudni valakinek a belső tulajdonságait, mielőtt a megjelenésével szimpatikussá nem válik az ismerkedésre.

Barátkozni tud az ember, de ott nem akar olyan "mélyre" ásni a belső tulajdonságok között, a másik főbb vonásait megfigyeli, aztán annyi.

Ne mondják már, hogy van itt olyan, aki úgy vette el a párját szerelemből, hogy nem is tettszett neki a lány!

Ez maximum a vakoknál lehet, de még ott sem, mert megtapintják egymás arcát és el tudják képzelni valamennyire egymást. Pl. ha egy vak lánynak nem jön be a szakáll, arra gyorsan fény derül. Ez egy szélsőséges példa volt, de most kellett.

2015. máj. 6. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:

Az utolsó kettőnek köszönöm, őket felpontoztam.

"wat": Nos USA-ban ez nyulat jelent, a Google képkeresőben, meg egészen mást.

Nem, átlagos vagyok, nem vagyok ronda, ilyen probléma nincs. És nem rondák a lányok sem, akik belémszerettek eddig, csak nem tudtam viszonozni, mert én másmilyen lányokba leszek szerelmes... Ez van.

2015. máj. 6. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk rossz hír hogy így van

Jó kinézet: de! sablonos, egysíkú személyiség, rinyálda, fodrász-szoli, nagyképűsködés.

Jó személyiség: nagy beszélgetések, értelem, normális az egész csaj, 0-24be dumálnál vele... 500% hogy a szépsége Lévai Anikó és a seggem szüretkor között van valahol.

2015. máj. 6. 22:18
 7/7 A kérdező kommentje:

És nem lehetne átlagosan szép, mert nekem pont olyan az ideálom?

A hű, de nagyon szép lányok, nekem sokszor be sem jönnek igazán! Pl. az összes szépségkirálynő felejtős, egy sem tettszik, ez van... Mind egyforma! Meg se ismerném az uttcán, hogy melyik az én nejem!

2015. máj. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!