Lányok! Ti mit vártok el milyen legyen egy fiu, hogy a belső tulajdonsáfaival kápráztasson el? És veletek volt olyan, hogy volt olyan pasitok akibe a belső tulajdonságai alapján zúgtatok bele?
Empatikus és intelligens.
Én a mindennapi hősökbe tudok beleszeretni. Aki átadja a helyét a buszon az időseknek. Aki nem hagyja szó nélkül ha nem dohányzó helyen bagóznak.
Nem gázol át másokon, de ugyanakkor nem tűri a világ igazságtalanságait.
Különös hobbik is felkeltik a figyelmem. Főleg ha sikeres is benne.
Intelligens, tájékozott és humoros mindenképpen.
Egyébiránt csípőből visszautasítok bárkit, aki rasszista vagy szexista.
A legtöbb pasi, akivel kavartam a belső tulajdonsága miatt fogott meg. Külsőben nincsenek nagy igényeim, és nincs is olyan, hogy ez vagy az az 'esetem'. A legutóbbi két pasim is mindkettő olyan volt, hogy az egyik külsőre átlagos volt, de belsőre úgy megtetszett, hogy a külső is 'hozzászépült', a másik pedig olyan külsőre, hogy soha, de soha nem tetszettek az olyan kaliberű emberek, de a belső tulajdonságai miatt nem is érdekelt. Sokkal jobban kötődtem hozzájuk, mind mondjuk ahhoz, akihez odamentem egy buliban vagy itt-ott és elhívtam randira, mert külsőre tetszett.
Nyilván az én lábam is elgyengül egy kerek fenék, izmos comb vagy széles váll láttán, de igazából a szavai miatt fogom leszopni.
22L
na az igen
jól megaszonta it fölöttem
Kedves, udvarias, humoros, tõlem okosabb, hogy felnézhessek rá (nem nehéz mert elég hülye vagyok).
Ne legyen alpári és szeresse az állatokat.
Jelenleg egy olyan kapcsolatban vagyok ahol a párom belsõ tulajdonságai miatt szerettem bele, lassan három éve leszünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!