Ha a nők szerint fontosabb a belső mint a külső, akkor miért nem válaszolnak társkeresőn?
azt várjuk, hogy pont egy társkeresőn ne működjenek a dolgok? Az oké, hogy utcán nem szeretik ha idegenek megszólitják őket, de hogy PONT társkeresőn ne működjön...
és NEM azt várom, hogy a sok sztárfotó, tökéletes képek közül 90% semmit ne reagáljon. Pedig jó pasi vagyok, csak ti nem tudjátok, de honnan is tudhatnátok, ha b...sztok megismerni a másikat...
"azért, mert nagyon fontos a belső, miután megfogott a külső :)" - én is így gondolom, ahogy előttem írták.
senki sem ismerkedik olyannal, aki nem jön be neki legalább valamennyire, nyilván, akik itt panaszkodtok, hogy nem írnak vissza a lányok, ti se a csúnyácskáknak írtok, hanem azoknak, akiknek bejött a profilképe.
én mindenkinek visszaírtam, még akkor is, ha nem szerettem volna tőle semmit, és sokszor ilyen bunkó reakciókat kaptam, hiába mondtam el értelmesen, hogy nekem igenis számít, hogy tetsszen az a valaki, akivel ismerkedem-randizok-együtt vagyok.
nyilván, nem mr. tökéletest és brad pitt fiatalkori mását vártam én sem ezeken a társkeresőoldalakon, de egy bizonyos szintet meg kell ütni azért, hogy úgy tudjak rá nézni.
egyébként, sokszor azt vettem észre, hogy elég nőgyűlölők ezeken az oldalakon a férfiak. ha valaki elutasító választ ír vissza, attól még nem kell nekitámadni egyből, hogy "utolsó r**anc, nem csodálom, hogy a f***nak se kellesz, amúgy is ronda vagy", mikor két perccel előtte meg ajnározó üzeneteket írtatok neki.. akinek nem inge, ne vegye magára, természetesen vannak jó fej emberek is, akik nem fogják fel személyes sértésként a nem-et.
azért van ám egód neked is, kérdező, hogy így tudod magadról, hogy mennyire jó pasi vagy... :D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!