Ha a nők szerint fontosabb a belső mint a külső, akkor miért nem válaszolnak társkeresőn?
Képzeld, én még soha nem ri.bancoztam le senkit, ha visszairta, nem akar többet.
egó? Inkább önbizalom, amit ti nők elvileg úgy szerettek... teljesen elégedett vagyok magammal, ha a tükörbe nézek, nem egy szerencsétlen néz vissza. Évekig sportoltam (nem testépités), van elképzelésem a világról, nem anyuciapuci eltart. És nem úgy tekintek a nőkre, mint a sörre, egyik pohár a másik után.
Csak ahol dolgozok, nincs lehetőség erre, irodában ülök, nem jönnek-mennek hetente új emberek az életembe. De ezenkivül nem tudok hová menni, mit csinálni, hogy valaki jöjjön az életembe, ezért próbáltam ki a társkeresőt.
ja de, bocsánat, egy baj van: 8 hónapra jöttem világra. Akkor most mit csináljak, húzzam fel magam, sirjak azon, hogy a 0. naptól hátrányban indultam az életben, és nekem ilyen dolgok nem jutnak ki?
Hihetetlen, hogy a leggörényebb embergyűlölő főnökömnek van családja, én meg 26 évesen itt tartok...
képzeld, ha elolvastad volna rendesen, amit írtam, akkor észrevennéd, hogy ott van, hogy természetesen, akinek nem inge, ne vegye magára, mert vannak, akik normálisan tudják kezelni a dolgokat. kár, hogy ők vannak kisebbségben - de ezek szerint, akkor te is közéjük tartozol, ami jó. ;D
én is szeretem, ha van valakinek önbizalma, csak furcsa volt olvasni, hogy kb. "csak tudnátok, milyen jó pasi vagyok". :D
nem tudom, amúgy, melyik társkeresőn vagy fent, de ha a love.hu-n, akkor sok jóra szerintem ott ne számíts, legalábbis nekem ez a tapasztalatom azzal az oldallal kapcsolatban.
milyen dolgok nem jutnak ki neked azzal, hogy korábban születtél? remélem, ez csak vicc :D bár van, aki halál komolyan képes lenne még ezen is keseregni, és pont társkeresőn dumáltam egy ilyen sráccal egyszer. jó, ő mondjuk eret vág magán akkor is, ha hülyéskedni próbálnak vele...
figyelj, 24 éves vagyok, még nekem se most lesz családom, pár év még biztos kell, persze, függ az anyagiaktól is, hogy meddig jutunk a házzal, 26 évesen te sem vagy elkésve - szerintem - semmivel.
ami a főnöködet illeti, nem lehet, hogy otthon a családjával egész más ember? nem hiszem a gyökér embergyűlölettel fogott volna meg bárkit is. aztán ki tudja.
Eleve hibás teóriát alkalmazol kérdező. A "fontosabb a belső mint a külső" csak bizonyos körülmények közt igaz. Első benyomáskor, ismerkedéskor pedig teljesen hamis. A legtöbb esetben! Mivel az illető személy (nő) hozzáállásától függ, ami teljesen eltérő egyedenként.
Nagy általánosságban, ha a külső nem kelti fel az érdeklődést akkor nem lesz folytatás ami a belső megismeréséhez vezet. Társkeresőn ez különösen igaz. Vannak kivételek, de ritka. Párkapcsolatban, hosszútávon valóban fontosabb a belső, bár véleményem szerint az a legjobb ha egálba van a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!