Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy mondjam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés

el szeretném mondani a szüleimnek de hát anya kicsit homofob pl. Egyszer mondtam hogy tetszik egy lány el akart vinni dili dokihoz mert szerinte nem normális

A barátaimnak nem tudom hpgy el e mondjam velük szoktam bulizni menni és fura lenne ha flörtölnék ott egy lánnyal...

Talán ha lenne egy barátőm akkor máshogy viszonyulna a dologhoz a szüleim( és talán a barátaim is)

Az a baj hogy nem tudok nagyon ismerkedni

18/L biszex

2015. nov. 9. 18:48
 1/7 A kérdező kommentje:
el írtam 19 vagyok
2015. nov. 9. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy barátnőd akkor még nehezebb lenne,mert akkor már nem csak elméletben lennél leszbikus hanem gyakorlatban is.Amíg csak az érzés van meg benned,de még semmit nem csináltál lánnyal addig a szüleid az fogják gondolni,hogy majd kinövöd,de ha már bemutatod a barátnődet akivel szexeltek akkor hirtelen visszafordíthatatlanná válik a dolog a szemükben.Jobb ha először csak szokják a gondolatot,hogy neked majd csajod lesz nem pedig pasid,ne dobd őket a mély vízbe.Hagyd,hogy fokozatosan szokjanak hozzá.
2015. nov. 9. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
én pont ma mondtam el anyámnak, hogy a lányokat szeretem, nekem egész jól reagált a dologra, mondjuk ö is homofob vmilyen szinten, de nekem mikor elmondtam azt mondta h amig boldog vagyok neki mindegy és hogy ö csak azt nem szereti mikor valaki evvel dicsekedik meg direkt hangoztatja.. ismerkedni esetleg interneten tudnál legegyszerübben.. és ha ott találsz valakit aki hajlandó a dologra, akkor szépen anyudék elé állhattok :)
2015. nov. 9. 20:16
 4/7 A kérdező kommentje:

más smároltam lánnyal és sokkal jobb volt mint pasival

A lánynal úgy mond be inditott

2015. nov. 9. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Előbb írni tanulj meg inkább normálisan. Anyádéknak meg fölösleges mindent elmondani, ez a te magánügyed.
2015. nov. 9. 20:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Én most mondtam el nyáron persze nem ugy ahogy eredetileg terveztem de elmondtam am nem nagy ügy csak mond ki es várj es kesobb lesz barátnőd akk már nem lesz semmi baj barátokkal meg szerintem varj picit :3
2015. nov. 9. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a Te magánügyed, senkinek nincs köze hozzá. Nem kell titkolni, de szétkürtölni se. Majd ha lesz konkrétan valakid, és még mindig el akarod mondani, akkor mond el, addig felesleges, már nagy vagy.
2015. nov. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!