Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan ismerkedjek meg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg egy olyan lánnyal akivel nem sablonos minden és érzem azt a hogy is mondjam pluszt amire vágyom?

Figyelt kérdés
L
2015. szept. 14. 17:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Írjál rám pl. :D
2015. szept. 14. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is irhatsz :)
2015. szept. 14. 22:17
 3/6 anonim válasza:
Írj nyugodtan, ha gondolod. : )
2015. szept. 18. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy nekem is írhatsz:)
2015. szept. 28. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Én is hasonló cipőben vagyok, vannak leszbikusok, szépek, kedvesek, intelligensek, csak épp semmi közös nincs bennünk, lekarmolom magam a gondolattól hogy velük kelljen lennem.

Testileg persze oké, csak épp pont az hiányzik, amitől jó lenne egy kapcsolat.

Sokakkal kell találkozni. Olyan helyekre menni ahol vannak leszbikusok, és te is jól érzed magad.

2015. szept. 28. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Én személy szerint itt is találok néha olyan lányokat, akikben megvan az a plusz. Bár, az is lehet, hogy én vagyok ilyen kis igényű.:O 18/L
2015. okt. 3. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!