Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan erzem sertonek/zavar?
Az egyik legjobb baratnom leszbikusnak hisz. Mikor a masik rakerdezett, hogy mibol gondolja, o csak annyit mondott, hogy "eleg csak ranezni...".
Szerintetek jogos? Ti mit gondoltok az egesz helyzetrol? Hogy reagaltatok volna?
Am teljesen hetero vagyok.
Hát, ha a legjobb barátnőd nincs tisztában a nemi identitásoddal, sőt, hiába mondod az ellenkezőjét, még terjeszti is ólad, akkor el tudom képzelni, hogy milyen lehet a többi barátnőd, akik nem ennyire a legjobbak.
Nekem egy barátságnál az az alap, hogy amit mondok magamról, azt a másik kétkedés nélkül elfogadja.
Most akkor én meg sértődjek meg ha heterónak néznek?!
Benéztek. Nagy cucc.
Igazából azt kéne megvizsgálnod magadban, hogy miért is rossz dolog számodra az, hogy valaki meleg.
A barátnőd félreértése nem feltétlen negatív, attól függően hogy milyen hangsúllyal mondta ezt.
(ja és a nemi identitás az még mindig nem ugyanaz mint a szexuális orientáció)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!