Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Fontosnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Fontosnak tartjátok, hogy a partneretek szőrtelen legyen?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyire?

Elsősorban az intim területre gondolok.

2015. okt. 30. 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
69%

7. hozzászóló vagyok.

Még azt szeretném mondani, hogy engem kifejezetten irritál,ha egy nőnek elburjánzott a szemöldöke, bajsza, ill. az állán a szőr. És, mint írtam, a felesleges testszőrzet is zavar. Egy nő pont attól is nő, hogy a nem kívánt szőrt is eltávolítja magáról, és hát nekem nagyon izgató, amikor selymes, sima bőrét simogatom a nőnek, akit szeretek <33

Ha pedig tetszene a szőr, akkor nyilván nem nővel randiznék, hanem pasival.(Jó, gondolom, egy fiús leszbikus nem szőrteleníti magát, de ők nekem nőies nőként nem is vonzók)

2015. okt. 31. 15:15
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Inkább puha legyen mint borostás. - Engem nem zavar a szőr... :

)

2015. okt. 31. 16:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen csupasz !!!
2015. okt. 31. 19:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hónalj, láb nekem ez a fontos. Oké, ha összenőtt szemöldök, vagy nagyon sok, sötét szőr van a karon az sem szép.. ott lent engem nem zavar. De ha van párunk meg lehet beszélni, h mi legyen ki hogy szereti. Engem speciel nem zavar, de ha alkalmanként csupaszít a párom meglepetés gyanánt azt nagyon meghálálom..:)

L/16

2015. okt. 31. 23:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én magamon sehol sem szeretem a szőrt, ezért mindenhol szőrtelenítek.

A páromtól is elvárom hogy szőrtelen legyen, nekem így tetszik :)

2015. nov. 1. 18:59
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszi a sok kommentnek, írjon még, aki nem tette!

Az én véleményem az, hogy egy nő lehetőleg a hónalját és az intim területét szőrtelenítse. A lábán, meg a karján pedig akkor, ha szembetűnő sötét színű a szőr.

A módszer nem számít, az a lényeg, hogy ne hanyagolja el.

2015. nov. 3. 18:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem saját magamon nagyon irritál a szőr, gyantázom a karomat is. Viszont a páromtól nem várom el, hogy ugyan ezt tegye. Amit fontosnak tartok, az az intim terület (bár a fazonírozott is tetszik), és a hónalj, na ott ne legyen szőr.
2015. nov. 4. 21:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó ha nincs odalent dzsungel :D És a hónaljszőr is elég taszító...

De egy hosszútávú kapcsolatba simán belefér, hogy nem szőrtelenítjuk a lábunkat naponta....a karomat meg a világért se gyantáznám/borotválnám O.o Mondjuk ott szerencsére szőke vagyok.

21/L/L

2015. nov. 5. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
17-es vagyok. Egyébként a karomat én sem gyantáznám, csak sajnos elég erős ott a szőr, ráadásul fekete is, nem valami szép,ezért "muszáj" vagyok.
2015. nov. 8. 16:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon fontos, mert egyébként kiábrándító. Én is eltávolítom magamról, ezért elvárom a másik féltől is. Ugyan ezt hónaljra, karra, lábra..
2016. júl. 4. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!