Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Fontosnak tartjátok, hogy a partneretek szőrtelen legyen?
Ha igen, mennyire?
Elsősorban az intim területre gondolok.
7. hozzászóló vagyok.
Még azt szeretném mondani, hogy engem kifejezetten irritál,ha egy nőnek elburjánzott a szemöldöke, bajsza, ill. az állán a szőr. És, mint írtam, a felesleges testszőrzet is zavar. Egy nő pont attól is nő, hogy a nem kívánt szőrt is eltávolítja magáról, és hát nekem nagyon izgató, amikor selymes, sima bőrét simogatom a nőnek, akit szeretek <33
Ha pedig tetszene a szőr, akkor nyilván nem nővel randiznék, hanem pasival.(Jó, gondolom, egy fiús leszbikus nem szőrteleníti magát, de ők nekem nőies nőként nem is vonzók)
Inkább puha legyen mint borostás. - Engem nem zavar a szőr... :
)
Hónalj, láb nekem ez a fontos. Oké, ha összenőtt szemöldök, vagy nagyon sok, sötét szőr van a karon az sem szép.. ott lent engem nem zavar. De ha van párunk meg lehet beszélni, h mi legyen ki hogy szereti. Engem speciel nem zavar, de ha alkalmanként csupaszít a párom meglepetés gyanánt azt nagyon meghálálom..:)
L/16
Én magamon sehol sem szeretem a szőrt, ezért mindenhol szőrtelenítek.
A páromtól is elvárom hogy szőrtelen legyen, nekem így tetszik :)
Köszi a sok kommentnek, írjon még, aki nem tette!
Az én véleményem az, hogy egy nő lehetőleg a hónalját és az intim területét szőrtelenítse. A lábán, meg a karján pedig akkor, ha szembetűnő sötét színű a szőr.
A módszer nem számít, az a lényeg, hogy ne hanyagolja el.
Azért jó ha nincs odalent dzsungel :D És a hónaljszőr is elég taszító...
De egy hosszútávú kapcsolatba simán belefér, hogy nem szőrtelenítjuk a lábunkat naponta....a karomat meg a világért se gyantáznám/borotválnám O.o Mondjuk ott szerencsére szőke vagyok.
21/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!