Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak-mindig is szörtelen voltam. De most?
Mindig ugy szerettem a puncim ha szortelen. Most jott egy pasi aki szeretne ha megnovesztenem mert neki csak ugy tetszik. De en nem szeretem magam ugy! Szakito ok lenne ez nalatok?
Miert jobb a szoros punci?
Nem tudom, h miért lenne jobb a szőrös punci, nem vmi frankó kinyalni...Hát, nálam gondot jelentene, igen, márh szőrös.
26/F
nálam nem
de mivel én nem hagyok beleszólást ebbe úgy csinálom ahogy szoktam
am meg semmivel sem másabb a szőrös puncit nyalni mint a csupaszt - sőt ha borostás az szúr az a legrosszabb akkor inkább maradjon természetesen
Nekem is a szőrös tetszik és én is megkértem bnőmet, hagyja úgy. Ez ízlés kérdése. Van akinek tetszik, van akinek nem. Nincs igazából épeszű magyarázat, h miért tetszik.
25/F
Én a szőrösért vagyok a leginkább oda. A többi halmazállapotban is nagyon szeretem, de nekem a szőrmókos a nr1. :)
A párom megkérem növessze meg, de ha nem teszi, természetesen ugyanúgy fogom szeretni. Szóval ez nem szakító ok. Más kérdés, akarod- e, hogy örömet szerezz neki? Nyitott vagy- e rá. Ilyenkor a legszerencsésebb kompromisszumot kötni, néha megnöveszted a kedvéért, máskor meg úgy hordod, ahogy neked kényelmes. Na? :)
33F
Nem szakítóok.
Magyarázd el neki, miért szereted így a puncidat.
De esetleg próbáld ki szőrösen is.
Nem jobb a szőrös punci.
A pasinak kell engednie.Ő csak napi pár órában legyeskedik a puncid körül,de te egész nap együtt vagy vele és ez különben is a te tested.
Esetleg keressetek kompromisszumot.
Kompromisszum :)
P-unciparóka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!