Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád?
Én az elsőt választottam, de nem jártam sikerrel. :( Éreztem én is azt a valamit a levegőben, amit te is. Nagyon kedves, aranyos volt amikor odamentem, azt mondta, holnap találkozunk (reggelente együtt utazunk), foglaltam neki helyet, de nem jött oda másnap reggel... Szerintem inkább írj neki. Tény, hogy a személyesen jobban lehet ismerkedni, de ebben az esetben nem tudhatod, hogy Ő kedveli-e a lányokat vagy sem. Én is írtam neki először Facebook-on, de egyébbe rakta és nem olvasta el, így odamentem hozzá. Szóval jaj nem tudom. :D Nem tudom melyik lenne a legjobb.. mert ha írsz neki és el is olvassa, de nem reagál, akkor meg sem fogod tudni, hogy szimpatikus vagy-e neki stb. De ha személyesen mész oda, akkor ott ha nem is egyből, de a második alkalommal kiderül, hogy kölcsönös-e a szimpátia. Őőőő egyik szavam üti a másikat, tudom, ne haragudj :D Szerintem menj oda hozzá bátran!! És sok sikert! :)
21L
Nekem mindig az jött be, ha nem sokat kerülgettem a forró kását: tehát finoman jeleztem neki, hogy nem barátkozni akarok, hanem tényleg egy kis szerelem-szex az elképzelésem. Persze ezt igyekeztem minél finomabban előadni, hiszen nekem sem jönne be a "Köll kóla?" stílus.
Volt aki illedelmesen közölte, hogy ő csak a kolbászt szereti, míg más lány több-kevesebb pironkodást követően odabújt hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!