Melyik jobb? Te melyiket valasztanad? Mi a velemeny?
Auto csere elott allok de nem tudok donteni. Szerintetek melyik jobb es miert? Mindenkeppen dizelt szeretnek!
Opel astra f
Opel astra g
Opel vectra b
Opel vectra c
C vectrat lizingre vennem ha azt veszek..
Mindegyik nagyon tetszik es hasznaltqm is hosszabb ideig egy f astrat szoval sztm nagyon jo kocsi. De nagyon lent van mar sajnos. Fontos nekem a felszereltseg es a megjelenes is...
Szerintetek?
Varom valaszotokat!
Ezekkel nincs megjelenés, ezek átlag autók. A vectra nagyobb, csak ennyi a különbség köztük. Állapotra menj rá, ne évjáratra és km-re. Amelyik szép, megkímélt, jól egyben van, azt vedd meg.
Lízingre neked felesleges venned, az akkor jó, ha az autó pénzt is keres, vagyis megkeresi a lízing vagy hitel árát.
Ha státuszszimbólumnak kell, vagy faroknagyobbításra akkor csakis Vectra C, bár ilyen szempontból ezzel sem jutsz messzire.
Én egy Astra G-t vennék, az F már nem fiatal és könnyen rohad.
Nézz Astra G coupe-t. 2.2 dízel motorral, na az kicsit máshogy néz már ki. Mégis szinte minden alkatrész ugyanaz, mint a sima G Astra-ban
"Fontos nekem a felszereltseg es a megjelenes is...
Szerintetek?"
Szerintem akkor nem ilyen ótvar,ezer éves opeleket kell keresni.Ezek közül max a c vectra az,amivel "meg lehet jelenni".....bár különleges azzal sem leszel!
Koszonom a valaszokat.
Ugy latom kar volt bele irni ezt a megjelenes dolgot. Nem igy ertettem mint ah gondoljatok. Megjelenes alatt azt ertem h nem egy rohadt karcos fapados auto. Es arra lettem volna meg kivancsi h egy f astra mennyire gazos mostansag mert ugy veszem eszre szo szerint lenezik az f astrasokat. Szerintem nincs igazatok mert egy c vectra joval komolyabb auto mint egy g astra. Azert is tetszik jobbban a vectra mert nagyon. Mindegyik szep auto. Nem farok hulyeseg miatt kell amjt irtatok. Annyira a latvanyra akarnak menni akk bmw-t meg a tarsat vennem. Undorodom a bmw-tol meg a tobbi ilyen autotol. Biztos jok de nekem semmikeppen se kene.
Ez a lizinges dolog szerintem mostansag nagyon nepszeru dolog. Sok csalados ember igy vesz autot. Es akkor mivan? Nem ertem mi ezzel a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!