Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti melyik Ellipszis trénert...

Ti melyik Ellipszis trénert választanád és nekem melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Ezt a két gépet néztem ki:

[link]

[link]

Én egy 103kg-os 185cm magas férfi vagyok. Melyik lenne nekem a megfelelő. Esetleg milyen gépeket ajánlanátok még?

2015. ápr. 7. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagy "túlsúllyban" még csak sétát/aerob Kéne még választanod. Menj el barátokkal sétálni túrázni sokat beszélgessetek a friss levegőben ne otthon az izzadt szagban csináld még.
2015. ápr. 7. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Kaja rendben?
2015. ápr. 7. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Amelyik kényelmesebb. Otthonra egyiket sem venném. Inkább egy szobabiciklit, azon nyugodtan el lehet tölteni egy órát, úgy, hogy közben mást is tudsz csinálni.
2015. ápr. 7. 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ellipszis mehet kedves első válaszoló, mert nem terheli annyira az ízületeket. Neked masszív gép kell ami nem hiszem, hogy olcsó lenne.
2015. ápr. 7. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én használt trénert vennék. Olx, jófogás tele van velük, mert az emberek 90%-ának ruhafogas, vagy csak szimplán soha nem használják és útban van. Ezt nem úgy értettem, hogy nem jó eszköz, én ezt az aerob-cardio gépet szeretem a legjobban.
2015. ápr. 7. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nem mehet bocc
2015. ápr. 7. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
De írtad.
2015. ápr. 7. 21:01
 8/9 anonim válasza:

Én nem ellipszissel kezdenék a helyedben. Nekem van szobabiciklim is, és ellipiszis trénerem is. A kettő összehasonlíthatatlan. Szerintem egy túlsúlyos edzetlen embernek a szobabicikli jobb. Persze a tréner kíméli az ízületeket stb. DE nekem spec elég szépen megemeli a pulzusom, még alacsony fokozaton is. Pedig elég régóta edzek, és extrém túlsúlyom sincs (68kg, 165 cm magas).

Szerintem először ruházz be egy szobabiciklire. Abból sem kell hiperszuper. Bírja meg a súlyod. Plusz én vennék egy mellkasöves pulzusmérőt (ugyanis a gépé hihetetlen kamu adatokat ad). Aztán ha megvan a kitartásod, nem szobainasnak használod, és sikerül némi edzettséget szerezned, és egy pár kilót leadni akkor jöhet a tréner. Elválik egy pár hét, hónap után. Vagy megszereted a mozgást és az életed, mindennapjaid részévé válik, vagy nem. De ha nem akkor sem dodtál ki több tízezret az ablakon.

Szóval én a helyedben a szobabicajt választanám. :)

2015. ápr. 7. 21:32
 9/9 anonim válasza:
Ja és 70% kaja 30% mozgás! Ezt ne felejtsd!
2015. ápr. 7. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!