Ti melyik Ellipszis trénert választanád és nekem melyik lenne a jobb?
Ezt a két gépet néztem ki:
Én egy 103kg-os 185cm magas férfi vagyok. Melyik lenne nekem a megfelelő. Esetleg milyen gépeket ajánlanátok még?
Én nem ellipszissel kezdenék a helyedben. Nekem van szobabiciklim is, és ellipiszis trénerem is. A kettő összehasonlíthatatlan. Szerintem egy túlsúlyos edzetlen embernek a szobabicikli jobb. Persze a tréner kíméli az ízületeket stb. DE nekem spec elég szépen megemeli a pulzusom, még alacsony fokozaton is. Pedig elég régóta edzek, és extrém túlsúlyom sincs (68kg, 165 cm magas).
Szerintem először ruházz be egy szobabiciklire. Abból sem kell hiperszuper. Bírja meg a súlyod. Plusz én vennék egy mellkasöves pulzusmérőt (ugyanis a gépé hihetetlen kamu adatokat ad). Aztán ha megvan a kitartásod, nem szobainasnak használod, és sikerül némi edzettséget szerezned, és egy pár kilót leadni akkor jöhet a tréner. Elválik egy pár hét, hónap után. Vagy megszereted a mozgást és az életed, mindennapjaid részévé válik, vagy nem. De ha nem akkor sem dodtál ki több tízezret az ablakon.
Szóval én a helyedben a szobabicajt választanám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!