Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Menstruációs agyf. Sz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruációs agyf. Sz?

Figyelt kérdés

Lányok! A problémám a következő. Egyszerűen megőrülök, utálom mikor megvan...már a gondolata hogy közeledik kikészìt és ingerültté tesz.. Nem tudom elfogadni ennyi év után sem ezt az egészet. Más is van ezzel ìgy? Engem egyenesen idegesìt és undorìtónak talàlom nagyon.. Legszìvesebben megszüntetném egy életre és boldogan élnék végre.Ugyebàr az életem során nem lesz rá szükségem és teljesen felesleges a léte.. Bi/Leszbikusként ti hogy viszonyultok ehhez?? Mert akikkel beszéltem hetero ismerősök nekik ez kb pozìtiv dolog, nőiesség jele meg büszkének kell lenni rà.. hasonló h.lye szövegekkel talàlkoztam.Én pedig falra màszom ezektől..Nem ettől érzem magam igazi nőnek, hogy egy hétig vérben àzok.. megvâltàs lenne ha nem lenne.

Esetleg van rá lehetőség hogy megszabaduljak ettől a menstruációs dologtól? :(

Nektek mi a tapasztalatotok, hogy viszonyultok hozzá, hogy fogadtàtok el? tanàcsok, ötletek?Ti is kiakadtok tőle vagy csak én látom drasztikusan?? Fiús és csajos csajok vâlaszàt egyaránt várom.

2015. okt. 5. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es vagyok 22L és leszbi
2015. okt. 6. 20:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is utálom, mert MINDIG fáj ha megjön, és más betegségem is emiatt alakul ki..
2015. okt. 7. 09:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem hálisten nincs vele bajom, nem fáj és kevés ideig is tart.

Hetero/23L

2015. okt. 7. 18:22
 14/16 anonim ***** válasza:
9%
jesszus
2015. okt. 8. 08:18
 15/16 anonim ***** válasza:
én biszex lány vagyok (inkább homi...), és úgy vagyok vele, hogy tényleg elég vacak dolog, főleg, hogy nekem fejfájásom is van, néha hányok, mert sok a savam, de ez a természet rendje, ez a normális, mégha rettenet érzés is. és elfogdatam, még ha soha nem is lesz gyerekem, akkor is ez így van jól, és túlélem :)
2015. nov. 8. 20:14
 16/16 anonim ***** válasza:
menj orvosho,biztos tudna segíteni.
2015. nov. 10. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!