Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Menstruációs agyf. Sz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruációs agyf. Sz?

Figyelt kérdés

Lányok! A problémám a következő. Egyszerűen megőrülök, utálom mikor megvan...már a gondolata hogy közeledik kikészìt és ingerültté tesz.. Nem tudom elfogadni ennyi év után sem ezt az egészet. Más is van ezzel ìgy? Engem egyenesen idegesìt és undorìtónak talàlom nagyon.. Legszìvesebben megszüntetném egy életre és boldogan élnék végre.Ugyebàr az életem során nem lesz rá szükségem és teljesen felesleges a léte.. Bi/Leszbikusként ti hogy viszonyultok ehhez?? Mert akikkel beszéltem hetero ismerősök nekik ez kb pozìtiv dolog, nőiesség jele meg büszkének kell lenni rà.. hasonló h.lye szövegekkel talàlkoztam.Én pedig falra màszom ezektől..Nem ettől érzem magam igazi nőnek, hogy egy hétig vérben àzok.. megvâltàs lenne ha nem lenne.

Esetleg van rá lehetőség hogy megszabaduljak ettől a menstruációs dologtól? :(

Nektek mi a tapasztalatotok, hogy viszonyultok hozzá, hogy fogadtàtok el? tanàcsok, ötletek?Ti is kiakadtok tőle vagy csak én látom drasztikusan?? Fiús és csajos csajok vâlaszàt egyaránt várom.

2015. okt. 5. 23:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%

bocs én pasi vagyok, de hallottam egy új fajta fogamzásgátló módszerről. Pontosabban a párom hallotta egy anyukától mikor a kórházban várakoztak.

Valamilyen új fajta injekciós fogamzásgátló, amit ha beadatsz magadnak, akkor kb 6 hónapig nem termelődik petesejted, és állítólag a menstruáció is kimarad ezalatt az időszak alatt.

Kérdezz utána nőgyógyásznál hátha tud pontos infót adni.

2015. okt. 5. 23:48
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom ez hogyan van, de nekem van egy lb bnöm és kimondottan bukik a menstruálo lányokra.
2015. okt. 6. 00:20
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Esetleg operáció drasztikus megoldásként, de az nagyon veszélyes lehet, biztos nem támogatja a TB és csakis akkor, ha teljesen biztos vagy benne, hogy 100% leszbikus vagy bi hajlam nélkül és saját gyereket sem szeretnél. Inkább arra az injekcióra szavaznék én is, ha létezik. (Bocsi, én is pasi voltam. Nem irigyellek.)
2015. okt. 6. 02:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Van rá lehetőség. Betegség, sok stressz, egészségtelen életmód.

Én örülnék, ha meglenne...

18/L/bi

2015. okt. 6. 02:44
 5/16 anonim ***** válasza:
Nő vagyok és hetero és én is undorodom a dologtól és utálom. Soha nem gondoltam azt, hogy ez a nőiesség jele,meg büszkének kell lenni rá! Én csak annyi pozitívumot látok benne, hogy ha megjön,akkor legalább tudom,hogy terhes nem vagyok, illetve nagyjából még működik a szervezetem.
2015. okt. 6. 07:38
 6/16 anonim ***** válasza:

Ugyan hetero vagyok de én is utálom. Abban az egy hétben élni sincs kedvem és állandóan attól rettegek, hogy átázok (tampont nem használhatok orvosi utasításra, különben egy hét menszesz, egy hét gyógyszeres kezelés vár rám). Mondjuk mióta fogamzásgátló tablettát szedek egy fokkal jobb, mert csak 1-2 napig szenvedek, utána már kb olyan mintha sima folyásom lenne csak ez barnás a vértől.. :D Szóval így már egész kibírható.

Az injekciós hozzászólónak. Nem új dolog, elég régi, csak mivel ha egyszer beadják félévig szenvedhet a páciens ha érzékenyen reagál rá a szervezet, ezért nem terjedt el. Tabletta esetén ha valami gebasz van egyszerűen nem szedi tovább az ember, az injekciónál ezt nem lehet megcsinálni.

2015. okt. 6. 07:56
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha 15% alá csökkented a testtömegedhez képest a testzsír arányát, akkor leáll a menstruáció. A nagyon vékony modellek és az élsportolók közül sokan átmenetileg meddővé válnak.

Engem ettől kiráz a hideg, inkább vérzek minden hónapban!

25L

2015. okt. 6. 08:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Van ez a több évig tartó implantátum is, azt karba teszik be, attól teljesen megáll.

Engem nem zavar, Sőt, egyfajta tisztulási folyamatként élem meg. Büszke nem vagyok rá, hiszen semmit nem tettem hogy legyen, ez nem valami elért cél. Mondjuk nekem nem fájdalmas, inkább csak kótyagos leszek tőle, lesz max 1-2 pici pattanásom, és három-négy nap alatt vége is van.

2015. okt. 6. 09:25
 9/16 anonim ***** válasza:
95%

Én is utálom, bár én kissé más kategória vagyok. (transzexuális fiú).

Mivel ennek külön kategóriája nincs, így a női testemre való tekintettel és a lányokhoz való hozzáállásom alapján itt szoktam kószálni a leszbikus kategóriában.

Igaz nálam más alapján működik ez a furcsa undor a menstruálástól, de lényegében ugyanaz, mint a tiétek.

Műtétek. De én erre nem buzdítok senki, tudom mit kap az a környezetétől, aki ilyesmire adja a fejét... meg ugye ez nem olcsó.

És bár előfordulhat, hogy valaki nőként szereti magát, de gyermeket nem akar, attól még van esély, hogy egyszer elkezd rajta agyalni, mi lett volna, ha ......

De ha tényleg így gondolod, nézz utána mik a lehetőségek, mert más egy transzexuálisnál és más egy egészséges nőnél.

2015. okt. 6. 10:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Engem csak azért zavar,mert olyan szinten görcsös vagyok hogy ügyeletet kell hívni,mert a vesém is fáj,teljesen mindenhol. Akkor jó mikor nem fáj,mert van olyan hónap,de ez tény,hogy sok nő életét megkeseríti. VISZONT! Egy nő életében nagyon fontos. A hormonháztartásban is közrejátszik, és persze sokminden betegséget is legyőzhet,csak azért mert még megvan.Hozzátenném, hogy az összes fogamzásgátló hormonokat is tartalmaz. kicsit az is meg fogja borítani a jelenlegi menetét a testednek. Vagyis sok esetben.

Kérdezz meg pár olyan lányt/nőt akinek már nincs meg,már elmúlt. Teljesen megváltozik az életed,tested.

Ez amúgy nem undorító dolog, mert az is te vagy,ez kell,hogy jól működjön a rendszered ami te vagy :)

De egyébként a saját szíved joga,hogy hogyan döntesz

2015. okt. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!