Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ez tenyleg ilyen nehez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tenyleg ilyen nehez?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel hogy egy gyorsetteremben megtetszik az egyik kiszolgalo csaj. Megis hogyan keruljek vele kapcsolatba, mint idegen...es raadasul nö? Mivel van nevtablaja, igy tudom hogy hivjak de jobb szeretnek eloben, kozvetlen modon kapcsolatot teremteni vele :) koszi a tippeket!:)
2015. okt. 4. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
9%
Sehogy, mivel attol hogy te buza vagy o valoszinuleg nem az :)
2015. okt. 4. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
Ő nem azért van ott, hogy ismerkedjen.
2015. okt. 4. 23:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Adj neki jó sok borravalót:DD:P
2015. okt. 5. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne telepedj rá, mert szegény nem tud kilépni a helyzetből, neki az a munkahelye, kedvesnek kell lennie, ha teszik neki, ha nem.

Ebben a szituban az ember flörtöl mindenkivel, akár vonzódik hozzá akár nem, mert a vendégnek be köll nyalni csontig, elvégre tőle jön a zsé a zsebedbe.

Egyébként én vendéglátózom, tanúsíthatom, hogy sok a búza errefelé. De tényleg, a mostani melóhelyemen három meleg srác van, plusz én, plusz a kisfőnök csaj. És akárhova megyek, mindenütt kb. ez a helyzet. Szóval esélyes hogy a csaj akit kinéztél is... :D

Amit megtehetsz, hogy felírod a számod egy cetlire, és odacsúsztatod neki. Így tudtok olyan helyzetben is mittudomén meginni egy kávét, hogy egyikőtök sincs kiszolgáltatva.

2015. okt. 5. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy gyorsétteremben nincs borravaló, te észlény. :P
2015. okt. 5. 22:28
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! :)

Ez a borravalós nagyon tetszett! :D No de lefizetni mégsem szeretném. :)

Utolsó előtti, köszi! :) Gondolkoztam cetlicsúsztatáson, csak nem a számommal, hanem mondjuk egy dicsérettel vagy valami full egyszerű, ám pozitív, mosolycsalogató kis szöveggel. A számomat cetlin megadni kicsit közönséges dolog, de lehet csak szerintem! :)

2015. okt. 5. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez melyik városban történt ha szabad tudni? :D
2015. okt. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!