Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek Marisról, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek Marisról, a leszbikus youtubosról?

Figyelt kérdés

2015. szept. 24. 15:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is nagy forma, csinos, jó a humora, vannak jó gondolatai. Nem látok semmi olyat ebben a lányban, amibe bele lehetne kötni.
2015. szept. 24. 19:21
 12/25 anonim ***** válasza:

Letezik szep leszbikus lany ;) legalabbis szerintem o az :D

[link]

2015. szept. 24. 20:49
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Ő a kedvenc videósom ^^ Imádom magát az embert, és a videóit is, nagyon cuki és vicces :)
2015. szept. 24. 21:10
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nem szimpatikus...igazából nagyon sokat beszél amit nem szeretek egy emberben, külsőre sem igazán az esetem, de mint embert értelmesnek és kedvesnek találom.

20L

2015. szept. 25. 12:25
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja és azt még hozzátenném a stílusa ahogy beszél, fárasztó számomra :D
2015. szept. 25. 12:43
 16/25 anonim válasza:
Ványi Lucus tényleg szép lány, csak kár, hogy mindenkinek mutogatja magát camba...:D
2015. szept. 25. 12:54
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem Maris egy gyönyörű lány. Nem hiszem el, hogy lehetnek ilyenek az emberek.

Semmi olyan nincs benne, ami ne lenne szép, ne lenne elfogadható.

És engem az sem zavar, hogy meleg, örülök, hogy végre ennyire boldog:)

2015. szept. 25. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Milyenek?:-D

Mindenkinek mas az ízlése :-D

2015. szept. 25. 14:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, de annyira előítéletesek az emberek könyörgöm. Lát egy lányt, egy igazából jó adottságokkal rendelkező, szép lányt, és azt mondja, hogy csúnya, csak mert neki nem tetszik.
2015. szept. 25. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
60%

19.

...

Csúnya= nekem nem tetszik.

Az egyik csaj írta itt, hogy sokat beszél, de azt tenném inkább ide, hogy irritáló hangmagasságban és hülyeségeket beszél. Bocs, hogy nem mindenki szereti azt, amit te, de ez van.De a legnagyobb baj hogy unalmas. Miért és hogy tud egy felnőtt nő ennyire hétköznapi lenni a szó negatív értelmében, azt nem tudom. De semmi egyéni nincs benne, a számomra negatívumokon kívül. Megnéztem 2-3 videóját, az alapján írom, nem csak első ránézésre.

2015. szept. 25. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!