Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. vagyok megint.
Szerintem meg azt gondolok és úgy mondom, ahogy nekem jól esik. Főleg hogy bőven a kulturált megfogalmazáson belül van. Ellenben a te reakciód erre igencsak érdekes...
Ezek szerint csak a sajátoddal hasonlatos véleményeket fogadod el?
4. Elméletileg van egy felelős gén is, ami a szexuális ferdülésre hajlamosít. Aztán ha a környezet is erősíti benne, akkor aktivizálódik. Gondolok itt lelki tényezőkre, mondjuk elég egy elvált szülő gyerekének lenni, vagy ilyesmi. A kettő összességétől lesz valaki homoszexuális a tudomány és pszichológia mai állása szerint.
Igaz a felelős gént még nem azonosították, de keresik.
Szerintem ha valakiben így van elrendelve, bizonyára van egy olyan parancs is bele téve, hogy a hetero emberek számára lehető legkevésbé legyen vonzó(ez már a saját gondolatom). Szerintem ezért van annyi taszító külsővel rendelkező homo nő. És ha a divatot nem számítjuk, alapjában a nőknek is a kifejezetten férfias férfi tetszene, a nőiesedett homo férfi pedig nem. Persze van aki ezt felül írja azzal, hogy külön választja a szexualitását az élete többi részétől. De többségében így látom.
Szerintem nagyon szép lány, én kipróbálnám vele...:$
18/L
Ha a külsőt kérdezed, akkor nekem nem az esetem -mert hetero lány vagyok-, ennek ellenére szerintem helyes arca van.
Ha a belsőre vagy kíváncsi, akkor viszont azt kell mondjam, hogy hatalmas arc, főleg partyarc.
Ott voltam tavasszal az egyetemi napokon, ahol a barátaim bemutattak neki engem, mint rajongót. (Igen, szoktam nézni a videóit és szeretem.)
Nagyon örült nekem, közös képeket csináltunk, szórakoztunk együtt. Kedves, aranyos csaj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!