Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mi a véleményetek Marisról, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek Marisról, a leszbikus youtubosról?

Figyelt kérdés

2015. szept. 24. 15:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
13%
Azt nem tudom hogy hova vonzódik, de azt igen, hogy csúnya...
2015. szept. 24. 15:31
 2/25 A kérdező kommentje:
Szóval neked az a véleményed, hogy csúnya, szerintem a vélemény alkotást még gyakorold, mert még elég gyatra vagy benne.
2015. szept. 24. 15:34
 3/25 anonim ***** válasza:
36%

1. vagyok megint.

Szerintem meg azt gondolok és úgy mondom, ahogy nekem jól esik. Főleg hogy bőven a kulturált megfogalmazáson belül van. Ellenben a te reakciód erre igencsak érdekes...

Ezek szerint csak a sajátoddal hasonlatos véleményeket fogadod el?

2015. szept. 24. 15:36
 4/25 anonim ***** válasza:
12%
lEgyáltalán Láttatok már szép leszbikus lányt???
2015. szept. 24. 15:40
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem mint Youtube-os is nagyon tehetséges,szép,és bátor hogy felválalja magát.Nekem alapbol nincs bajom a homosexualitással,de vannak olyanok akiknek igen,és miattuk bátor hogy nyiltan felválalja magát.
2015. szept. 24. 15:42
 6/25 A kérdező kommentje:
Nem, én azt mondom, hogy ha azt mondod, valakire, hogy csúnya, egyáltalán nem vélemény róla.
2015. szept. 24. 15:45
 7/25 anonim ***** válasza:
12%

4. Elméletileg van egy felelős gén is, ami a szexuális ferdülésre hajlamosít. Aztán ha a környezet is erősíti benne, akkor aktivizálódik. Gondolok itt lelki tényezőkre, mondjuk elég egy elvált szülő gyerekének lenni, vagy ilyesmi. A kettő összességétől lesz valaki homoszexuális a tudomány és pszichológia mai állása szerint.

Igaz a felelős gént még nem azonosították, de keresik.

Szerintem ha valakiben így van elrendelve, bizonyára van egy olyan parancs is bele téve, hogy a hetero emberek számára lehető legkevésbé legyen vonzó(ez már a saját gondolatom). Szerintem ezért van annyi taszító külsővel rendelkező homo nő. És ha a divatot nem számítjuk, alapjában a nőknek is a kifejezetten férfias férfi tetszene, a nőiesedett homo férfi pedig nem. Persze van aki ezt felül írja azzal, hogy külön választja a szexualitását az élete többi részétől. De többségében így látom.

2015. szept. 24. 16:05
 8/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, ásd el magad, ezzel a baromsággal.
2015. szept. 24. 16:38
 9/25 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem nagyon szép lány, én kipróbálnám vele...:$

18/L

2015. szept. 24. 16:45
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Ha a külsőt kérdezed, akkor nekem nem az esetem -mert hetero lány vagyok-, ennek ellenére szerintem helyes arca van.

Ha a belsőre vagy kíváncsi, akkor viszont azt kell mondjam, hogy hatalmas arc, főleg partyarc.

Ott voltam tavasszal az egyetemi napokon, ahol a barátaim bemutattak neki engem, mint rajongót. (Igen, szoktam nézni a videóit és szeretem.)

Nagyon örült nekem, közös képeket csináltunk, szórakoztunk együtt. Kedves, aranyos csaj. :)

2015. szept. 24. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!