Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még Ő, avagy mondjak le róla?
Sziasztok!
Nem szeretném, hogy társkeresésként értelmezzétek, de az lesz. Ez felettébb értelmesnek bizonyulhat. :D Akit ez már most zavar, az kérem hagyja el az oldalt. :D Köszipuszi. :D
Egyre rosszabbul megy a társkeresés és végső elkeseredésemben írok ide.
Azt veszem észre, hogy az emberek 80%-a nem mer/akar találkozni egy "idegennel" és ez már kezd zavarni. Ergo, ha a későbbiekben magadra ismersz, csak akkor írj, ha a találkozást is teljesíteni tudod max. 1 hónapon belül. :) Ú, már rögtön a kikötések, igaz? :D Unszimpatikusnak tarthatsz, de hidd el, még változhat. :D
Nem feltétlen párkapcsolat kell, bár nem lenne rossz, ha valaki mellettem lenne. :) Barátnak, ivócimborának is örülnék. :D
(Sajnos szexkapcsolat, hármas, szexchat kizárva. :( Ne kérjetek meztelen fotót se. :D )
Akit keresek az legyen intelligens, humoros, ápolt, kedvesaranyoshűségesblabla... :D Nem akarok sablonos lenni, így a sablont most kihagynám. :D Tudj helyesen írni. :D
Most már illene pár szót mondanom magamról is, hogy ne csak a kikötések legyenek.. :D
Introvertált, humoros, intelligens (? :D ), célokkal teli lány/nő vagyok. :D Úgysem ismersz meg az alapján, hogy én mit állítok.. Inkább írj egy üzenetet és meglátjuk. :)
Hú, elég hosszúra sikeredett, így gyorsan befejezem. :D Nyugi, élőben nem beszélnék ennyit, ha befogod a szám.. valahogy. :P
FONTOS KÉRDÉS ITT!! :D
u.i.: Melyik a kedvenc női színésznőd (leszbikus) ? :D (csak, hogy legyen egy kérdés is, hisz én nem ám társ- vagy partnerkeresésre használom az oldalt!). :DD
19/L
Nem is ír vissza a kérdező.
??????
Tettszik ez a szórakozottság, ami lesüt az írásodból..:) élet vidámság, mosolygás ....szupeeeer:DD írj, ha gondolod(18/L/L)
Ui: színésznő, bár nem leszbikus, de nagy kedvenc Anna Silk a kisugárzása kegyetlen :) szép napot! :)
Elvileg mindenkinek visszaírtam..
Ha valakinek mégsem, az ordítson! :D
Mivel borrrzasztóan furán érezném magam, ha mindketten azzal a céllal kezdenénk beszélgetni, találkozni, hogy bizony mi kapcsolatot akarunk, egyelőre valami sörben, borban, kávéban, teában lennék benne. :)
18l
Írj nekem iiiis!^_^
Kedvenc színésznő talán Shay Mitchell *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!