Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Létezik még Ő, avagy mondjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még Ő, avagy mondjak le róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem szeretném, hogy társkeresésként értelmezzétek, de az lesz. Ez felettébb értelmesnek bizonyulhat. :D Akit ez már most zavar, az kérem hagyja el az oldalt. :D Köszipuszi. :D

Egyre rosszabbul megy a társkeresés és végső elkeseredésemben írok ide.

Azt veszem észre, hogy az emberek 80%-a nem mer/akar találkozni egy "idegennel" és ez már kezd zavarni. Ergo, ha a későbbiekben magadra ismersz, csak akkor írj, ha a találkozást is teljesíteni tudod max. 1 hónapon belül. :) Ú, már rögtön a kikötések, igaz? :D Unszimpatikusnak tarthatsz, de hidd el, még változhat. :D

Nem feltétlen párkapcsolat kell, bár nem lenne rossz, ha valaki mellettem lenne. :) Barátnak, ivócimborának is örülnék. :D

(Sajnos szexkapcsolat, hármas, szexchat kizárva. :( Ne kérjetek meztelen fotót se. :D )

Akit keresek az legyen intelligens, humoros, ápolt, kedvesaranyoshűségesblabla... :D Nem akarok sablonos lenni, így a sablont most kihagynám. :D Tudj helyesen írni. :D

Most már illene pár szót mondanom magamról is, hogy ne csak a kikötések legyenek.. :D

Introvertált, humoros, intelligens (? :D ), célokkal teli lány/nő vagyok. :D Úgysem ismersz meg az alapján, hogy én mit állítok.. Inkább írj egy üzenetet és meglátjuk. :)

Hú, elég hosszúra sikeredett, így gyorsan befejezem. :D Nyugi, élőben nem beszélnék ennyit, ha befogod a szám.. valahogy. :P

FONTOS KÉRDÉS ITT!! :D

u.i.: Melyik a kedvenc női színésznőd (leszbikus) ? :D (csak, hogy legyen egy kérdés is, hisz én nem ám társ- vagy partnerkeresésre használom az oldalt!). :DD

19/L

2015. szept. 8. 16:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mit iszunk? :D
2015. szept. 11. 22:45
 12/23 anonim ***** válasza:

Nem is ír vissza a kérdező.

??????

2015. szept. 12. 13:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Tettszik ez a szórakozottság, ami lesüt az írásodból..:) élet vidámság, mosolygás ....szupeeeer:DD írj, ha gondolod(18/L/L)

Ui: színésznő, bár nem leszbikus, de nagy kedvenc Anna Silk a kisugárzása kegyetlen :) szép napot! :)

2015. szept. 12. 15:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Nyugodjon le mindenki,ma írok majd,de nem volt netem otthon. :'D Nem gondoltam,hogy így hiányolnak majd az emberek. :D
2015. szept. 13. 19:09
 15/23 A kérdező kommentje:

Elvileg mindenkinek visszaírtam..

Ha valakinek mégsem, az ordítson! :D

2015. szept. 13. 23:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Mivel borrrzasztóan furán érezném magam, ha mindketten azzal a céllal kezdenénk beszélgetni, találkozni, hogy bizony mi kapcsolatot akarunk, egyelőre valami sörben, borban, kávéban, teában lennék benne. :)

18l

2015. szept. 17. 19:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Ami nekem nagyon kirívott az írásodból, hogy ívócimborát is keresel estleg? Nah most én nem vagyok egy antialkoholista, de 19 évesen nekem nagyon vísszataszító, ha valaki ivócimborát keres. Lehet túl sokat tanultam, a jó öreg Szmoktor doktortól.
2015. szept. 18. 00:06
 18/23 anonim ***** válasza:

Írj nekem iiiis!^_^

Kedvenc színésznő talán Shay Mitchell *.*

2015. szept. 18. 08:56
 19/23 anonim ***** válasza:
szia!:) írhatsz ha gondolod?:)
2015. szept. 18. 09:12
 20/23 anonim ***** válasza:
#19 (Amarildo): annyit megírhatnál könnyítésnek, hogy pasi vagy...
2015. szept. 18. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!