Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tetszenek ezek a lányok? 10/?
2015. aug. 29. 21:46
11/20 anonim válasza:
1: 10/9 (a stílusa olyan se, de maga a lány szép)
2. 10/2 (váhh, olyan mint egy bacatlan businesswoman. negyerebe)
3: 10/9 (jó seneke van (ez ps?), az arca viszont nem jön annyira be, nekem túl babás)
4: 10/6 (olyan se. lehetne jó nő, de ez a cucc nem áll neki jól.meg kicsit soványka)
5: 10/7 (nincs csípője, combja, olyan se)
6: 10/ (édes, szimpatikusnak tűnik. de egy hajfestés ráférne)
Úgy általában az ettől alterosabb csajon jönnek be, ezért nem 10/10 egyik se
25/L
12/20 A kérdező kommentje:
#11 Hát ezzel nem értek egyet, de elfogadom a véleményed, köszi.
2015. aug. 30. 02:12
13/20 anonim válasza:
csak a 4. Ruhellem a tomegcsajokat latom neked azok az eseteid
14/20 A kérdező kommentje:
#13 Ők tömegcsajok??? Neked van szemed?
2015. aug. 30. 11:28
15/20 anonim válasza:
Az első, a harmadik és az ötödik nálam a nyertes. A többi képen lévő lány is gyönyörű, ők mondjuk ilyen 10/9,5. A fent említettek természetesen 10/10*, de csak mert több pontot nem kaphatnak:D
16/20 anonim válasza:
Csak a 4. tetszik, a többi nem igazán, meg valamelyik tömeg...
20L
17/20 anonim válasza:
A negyedik tetszik a legjobban, de egyébként a rövidebb hajú lányokat jobban szeretem.
19/L
18/20 anonim válasza:
Igen drágám van szemem. Mindegyik tipikus "viktoriaszikret modell vagyok" "90 fokos szögbe bedőlve pozolok" "csak gucci cuccot veszek ám fel" stb csajszikák. Akkor se tudnek rajuk beindulni ha az eletem mulna rajta :D
19/20 anonim válasza:
1. és a 4. jön be leginkább.
25/N
20/20 anonim válasza:
Az első olyan, mintha most lőtte volna be magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!