Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar leszbikus tumblr-ök?
Én nem szeretem őket
egyiket se,főleg youcanseet nem,irrital -.-
Csak egy kis fruska aki játssza a leszbi fővezért,miközben egy senki
Meg pokahontasz sem jön be és justbespecial es justneverlookback se
Oceans még türhető.jó a képe
idontgiveafuck meg csak sajnáltatja magát meg félreérthetetlen utalásokat tesz hogy haho mindeni,szingli vagyok...gáz
Én biztos nem hármasoznék ezekkel,pont a 2 legnagyobb libával? :D
Ennyi a véleményem
Hát te nem vagy normális :D
Elárulnád mi bajod velük?
Látszik hogy mennyire nem értesz ezekhez,most fikáztad ki a leszbi tumblisok krémjét :D
Ha ezek nem tetszenek neked,akkor eklépzelésem sincs hogy mik tetszhetnek :D
Van egy olyan sjtésem,hogy nem is tudod kikről beszélsz,csak muszáj voltál idejönni károgni,nehogymár esetleg értékesnek érezzék magukat ezek a lányok,ha ezt megnézik -.-
Mekkora gyökerek vannak ezen az oldalon -.-
Inkább maradtál volna csendben
Szerintem mindannyian jók vagytok :)
Az enyem ilyen szerelmi banatos, leszbikus tumblr:
feelings-are-killing-me.tumblr.com
Honnan veszed,hogy szingli vagyok?:D
i-dont-give-a-fuck voltam
Cicák meg a cigifüst :D Azta rohadt, mekkora egyéniségre vall.
Olyan képmutatóak ezek a tumblr blogok, hogy az már nem igaz. :D Leszbikus, és posztolgatsz ciciket, meg ilyenek? Nincs olyan kislány, aki ne cigarettáról, meg depressziós angol idézetekről, meg ilyenekről osztana meg képeket. Tudom, hogy most sértő a korban ebben járóknak, nekem is az lenne, de hála istennek, már kinőttem ebből a korból, és rájöttem, hogy az egész csak egy fantazmagória. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!