Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar leszbikus tumblr-ök?
oceans-inside-of-me.tumblr.com
justneverlook-back.tumblr.com 😃😃
oceans-inside-of-me.tumblr.com
youcanseethedarkestsideofme.tumblr.com
kepek meg leiras alapjan szerintem o lehet a justbespecial.tumblr.com bnoje meg az i-dont-give-a-fuck-sorry.tumblr.com is jo,de egyik sem teljesen lezbis,jo szorakozast
a youcansee csaj tenyleg jo,meg az i-dont-give csaj is szerintem,ok ketten a legjobb leszbi tumblrsok itt
szivesen harmasoznek veluk :P
Úúúúr isten,hogy maradhattam le erről a kérdésről? :O
Na akkor
Nekem a két abszolút favoritom a youcanseethedarkestsideofme lányka,akinek még leírni is fáj a nevét,olyan hosszu és a barátnője justbespecial
Persze ha ezt olvasod,akkor nem sértésnek szántam csajszi,jóvagy,legalább a barátnőd neve rövid :D
A másik két kedvencem meg oceansinsideofme és az ő barátnőjét is birom(justneverlookback)
Viszont nem tudm ti hogy vagytok vele,de rakhat ki akármilyen jó leszbis képeket valaki,ha rámegyek az adatlapjára és tele van depis sz*rokkal,fogom és kikövetem a g*cibe
Nincs annál lehangolóbb mikor képeket keresgélek amiket reblogolhatok,erre mások siratott sorsával és magányával találom szembe magam -.-
De akiket leírtam,azok tényleg jók,náluk nem találtok ilyeneket,megérdemelnek egy követést mindenkitöl :)
Úgy tünik hogy youcanseethedarkestsideofme,justbespecial,justneverlookback es oceansinsideofme mostanaban elég felkapottak de tényleg jók,el kell ismerni,pedig én úgy jöttem ide hogy hahaha,na most aztan lefikazom a tumblisokat hogy de szarok
Nem csak a leszbis dolgaik miatt,bar azok is elég jók
Nekem személy szerint nagyon tetszik,hogy nem csak a leszbis képekről szól az egész,hanem benne van az egész személyiségük is,hiszen attól hogy leszbikusok,még nem a leszbikus dolgokrol kell hogy szóljon minden
Például justbespecialnak ottvannak a cicák meg a cigifüst
vagy justneverlookbacknek szeretem az idézetes,mélyenszántó gondolatos posztjait,youcanseethedarkestsideofmenek meg a rengeteg holdas képét,a kristályos képeit na meg a faszsagokat amiket néha posztol:D
Szóval ők akkoris érdekes személyiségek ha nem nézzük a tényt,hogy leszbik
Mellesleg és idontgiveafucksorryt is szeretem de a többieket kicsit talán jobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!