Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A fiúsabb lányok vonzanak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúsabb lányok vonzanak titeket?

Figyelt kérdés
Nem kimondottan fiús, viszont inkább az, mint lányos.
2015. aug. 20. 11:59
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ mennyire fiús. Ha kis bajsza van, szőrös hónalj, szőrös láb, durva. Akkor nem.
2015. aug. 20. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:

Az első nem tudom honnan vesz ilyeneket:D

Manapság még a legtöbb fiú sem így néz ki (nem férfi!)

Amiről te beszélsz, az az igénytelenség jellemzőinek tűnik, egy fiús lány esetében...

De hogy a kérdésre is válaszoljak:

nekem így típus alapján még nehéz eldöntenem.

Kell a személyisége, a kisugárzása stb, hogy el tudjam dönteni, de így nem zárom ki őket kapásból.

2015. aug. 20. 12:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem értem honnan jön az embereknek az, hogy ha valaki fiúsabb akkor az egyenlő azzal is, hogy igénytelen. Ne keverjük már a kettőt össze. A fiússág annyiban kimerül, hogy rövid haj és sportos (nem full fiús) öltözék.
2015. aug. 20. 12:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor a rövid haj még oké, de ha mellé fiús öltözet, nem.
2015. aug. 20. 12:22
 5/10 anonim ***** válasza:

SexyJaxTeller,

Te amúgy nem fiú vagy?

Mert ez a leszbikus kategória..

2015. aug. 20. 12:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy vélem mivel a leszbikus kategóriában van a kérdés, igencsak gyenge elmére vall ha férfiként válaszolsz egy olyan kérdésre amihez érdemben közöd nincs. Hölgyek válaszát várom.
2015. aug. 20. 12:41
 7/10 anonim ***** válasza:
5-os honnan veszed, hogy fiú vagyok?
2015. aug. 20. 15:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Na jó, tisztázzunk pár dolgot. Benéztem a kategóriát, nem szoktam figyelni az alkategóriát, ez az én hibám. Én sem válaszoltam volna ha tudtam volna, hogy épp leszbikusság vagy homoszexualitás alkategóriában van, ez az én hibám. Vedd semmisnek válaszaimat akkor. És igen, gyenge elmére hajaz ha valaki téved, b-szd meg.
2015. aug. 20. 15:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Átlagban én a lányosabbakhoz vonzódom, de mondjuk az androgün, cuki lányokért oda tudok lenni. Nem a kimondottan fiúsakhoz, hanem akik megtalálnak egy egyensúlyt a kettő között. :)

18l

2015. aug. 20. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
igen
2015. aug. 20. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!