Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az "gáz" ha nekem nem jönnek be a fiúsabb lányok?
Figyelt kérdés
Tudjátok az amikor rövid haja van és kissé fiúsan is öltözik és ha nem lennének mellei azt hinném h egy baba arcú fiú.
Sajnos túlnyomó részt az ilyen lányokat vonzom pedig nem az eseteim.
2015. aug. 10. 00:05
1/7 anonim válasza:
miert lenne gaz?:D nekem se.jonnek.be.
2/7 anonim válasza:
Megis miert lenne gaz?Nem az eseted es kesz:DViszont ha oket vonzod,lennek a helyedben:'DEn az ilyen lanylkat szeretem es a "lanyos" lanyok nyomulnak..Bar igazabol ez nem gond:"DD
4/7 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem sem jönnek be.
24/F
5/7 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem sem az eseteim :D 20L
6/7 anonim válasza:
Nyugi en szoszerint undorodok tole!
Egy no legyen noies:)
Legalabbis en igy vagyok vele es probalom ezt mutatni is :) 17/L/L
Akinek van kedve irhat :3
7/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz bármiféle ízlés az egészséges keretén belül? Az teljesen a te dolgod, ahogy ők nem kevésbé nők ezáltal (előző khm), úgy te sem vagy kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!