Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ma láttam 2 kislányt egymással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma láttam 2 kislányt egymással nyilvános helyen smárolni egyik 12 másik 11 körül van ez mennyire normális dolog?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 19:55
1 2 3
 21/26 cirmos cirmi ***** válasza:
100%

re 20

Nem szerettelek volna megbántani! Örülök, hogy megtaláltad önmagad, s ez boldoggá tesz téged! A "meleg büszkeség" jelmondatot besározták sokan, ne sorakozz fel mögé! Ha büszkeség tölt el, hogy végre magadat adhatod, belül érezd csak, mert így könnyebb lesz neked! Persze nem szeretnélek kioktatni, nem állt szándékomban, ne így tekints az általam mondottakra!:)

Üdvözöllek:

Cirmi

2015. júl. 31. 00:30
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem áll szándékomban mögéjük állni, én azokhoz tartozom, akik próbálják megmutatni, hogy ugyanolyan emberek vagyunk mint mások, nem vonulunk bőrtangában és egyéb eszközökkel felszerelkezve, nem erőszakolom meg a páromat a hősök terén stb. csak szimplán szeretném a kezét fogni, míg hazaérünk egy hosszú nap után, mindezt mindenféle minket érő atrocitás nélkül :)
2015. júl. 31. 01:27
 23/26 anonim válasza:
4%

Vicces meglátások/válaszok vannak itt az adott kérdéssel kapcsolatban. :-D

Egy-két válaszadó szerint lassan az is elfogadott lesz, ha a 11-12 gyerek dohányzik vagy sörözik a tér közepén?

Hisz neki "ez esik jól, akkor hagy tegye"?????

Hát csak gratulálni tudok pár válaszadónak.

2015. aug. 2. 00:50
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Semennyire. Két kis hülye divatmajmoló tiniről van szó, akik a sok meleg-reklám hatására azt hiszik, hogy ez a normális. "Kis szerencsével" még felnőtt korukban is ezt fogják hinni, holott lehetne belőlük két normális, teljes értékű családanya. De hát lelkük rajta. A b*ziknak is szaporodni kell valahogy...
2015. aug. 2. 13:18
 25/26 Sunako-chan ***** válasza:
100%

Az előttem szólókhoz hasonlóan: biztos mind2 lány volt?

és most saját vélemény: ad1-valószínű, hogy csak kipróbálás címén illetve emberek megbotránkoztatása címén ment a dolog. ad2-az is igaz azonban, hogy ebben a korban(-legalábbis ha bármi értelme,fontossága van az évszámoknak-) elkezdik keresni az útjukat, minden téren. sexuális, és egyébb, mit is szeretek, mi is okoz nekem örömet című utakon is. az meg hogy kinek mi a normális-mit tart annak, az már tényleg saját nézőpont kérdése... különben is gyorsuló világot élünk... sajnos ez a fergyolsulás egyik, sokak szemében nem túl kedvelt mellékhatása :) meg ugye a média hatásait se feledjük... és igen itt jön az h miért is nem babáznak még?? na kérem, miért is baj ha vki matchboxokat szereti-pedig kislány-nem pedig a barbit? na erre válaszoljatok magatoknak előbb.... miért baj ha vki próbálgatja a szárnyait??? jaa hogy mert ő meg merte tenni, te meg nem? na akkor ássad csak el magad izibe... tényleg megérett az emberiség a kihalásra... -.-"

2015. aug. 7. 13:00
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Szegény gyerekek......

Nem tehetnek róla,hogy a szüleik nem foglalkoznak velük.

2021. jún. 12. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!