Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma láttam 2 kislányt egymással nyilvános helyen smárolni egyik 12 másik 11 körül van ez mennyire normális dolog?
Ritkán lehet ennyi ostobaságot olvasni, egyszerűen szánalmas! A szellemi színvonal nem túl magas ezen az oldalon.... Ha két 11-12 éves csókolózik az utcán nem egészen normális:
- ez kőkemény gyermekkor, még nemileg nem érettek, ez biológiai tény, nem vitatható;
- a nemi identitásuk még nem alakult ki, tehát a televíziózáson szocializálódott buta fejüket játsszák;
- a szexualitás a felnőtt embereknél is magánügy, bár az állatvilág sokakhoz közelebb áll (a kommentek alapján);
re 14
A csókolózás a szexualitáshoz köthető, ebben megegyezhetünk. De 11-12 éves korban?? Az utcán? Viccelsz? Valószínű, te is a média szemetén szocializálódtál, s úgy gondolod ettől leszel felnőtt!
Ez a történet olyan szánalmas, hogy már elszomorító.
A két kis ostoba liba inkább tanulna, vagy sportolna, esetleg valamit dolgozna a nagy nyári szabadságban. Nagy valószínűséggel ez viszont nem erősségük!
Neked is ajánlanám, hogy nézz körül a környezetedben, tanulj, s tanuld meg, hogy az értékes, megbecsült emberek mivel foglalkoznak, hogyan viselkednek. Másképpen látod majd akkor a világot!
Nem tudom, miért kellene büszkének lenned a melegségedre, inkább tartsd meg magadnak a nemi identitásodat, a kutyát nem érdekli. A szex magánügy, két emberre tartozik maximum! Nem attól NEM leszel "tömeggyártmány" (ahogy írod), hogy meleg vagy. Attól lehetsz különleges, hogy olyan dolgokat alkotsz, teszel, ami fantasztikus, tehetséges vagy valamiben, okos vagy és jól tanulsz, szuper vagy a munkahelyeden és szuperlativusokban beszélnek rólad!
Próbálj meg inkább ilyen lenni!:)
Kedves 16-os kommentíró!
Ha már ebbe bele akarsz folyni, akkor ugyan tény és való megosztottam a nemi identitásomat, de amiről te beszélsz az a szexuális orientációm, a kettő nem egy és ugyanaz. Az, hogy ki mire büszke teljesen szubjektív, így kérlek hagyd meg nekem azt a jogot, hogy én döntsem el mire akarok büszke lenni és mire nem. Egyébként úgy gondolom, hogy a Szexualitás->Leszbikus kategória alatt nem kell titkolnom, hogy én is meleg vagyok. Ha azzal amit itt leírok és elmesélek, legalább egy fiatalnak segítek abban, hogy ezt hogyan dolgozza fel, akkor nekem már megérte. Nyilván nem te vagy az első kötekedő és nem is az utolsó, de ha ennyire érzékenyen érint a téma, akkor szerintem nem jó témakörben olvasgatsz és szerintem jó páran örülnénk neki, ha inkább csendben továbbállnál.
Köszönettel a 10-es komment írója.
re 18
Megengedem neked, hogy arra légy büszke, amire szeretnél!:) Mint említetted, a melegségedre vagy az!(Én csak meglepődtem...)
Nem is értem, nekem miért ne jutott még eszembe, hogy büszke legyek a szexuális orientáltságomra, vagyis arra, hogy lány létemre a fiúkat szeretem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!