Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nem vagyok leszbikus. De...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok leszbikus. De akkor ez mi? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egy hetero lány vagyok.Pár hete az egyik legjobb barátnőmmel volt szexuális álmom,előjáték és szex is.Azóta mindig amikor találkozunk egy furcsa érzés fog el,ami kicsit olyan mintha a rajongás.Az tudni kell hogy nagyon sok időt toltunk el együtt, főleg így nyáron szóval elég kínosan érzem magam sokszor, egyszer rá is kérdezett hogy ez mi mondjam el mert zavarja. Elmondtam neki őszintén az álmom,de nem akartam utána már erről beszélni, de kérte hogy részletezzem. Azóta feltűnt hogy többször is véletlen hozzámér,megsimogatja a lábam stb..Nem vagyok leszbikus,de vonz..mit tegyek?

2015. júl. 27. 16:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mondanám hogy próbáld ki hogy milyen egy lánnyal akár csak csókolózni vagy simogatni egymást. Akkor utána biztos rájössz mi is ez. Ha utána még mindig vonz, akkor biza nem hetero vagy, hanem válogatós (ezt úgy értem hogy csak nagyon kevés lány jönne be ) bi. Ha elmúlik, akkor ez csak egy pillanatnyi fellángolás volt.
2015. júl. 28. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!