Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az ilyen nők szerintetek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők szerintetek is inkább a nőkhöz vonzódnak?

Figyelt kérdés

Akik állításuk szerint a pasijukba szerelmesek, mégis van egy barátnőjük, akivel néha lefekszenek.

Állítólag nem azért, mert jobb, hanem csak mert másfajta élmény.

Az illető férfi tud erről, és állítólag nem zavarja, mert érzi, hogy szereti őt a barátnője, és mivel nem sülve főve van azzal a nővel, megengedi neki, mert nem szeretné, hogy megfosztva érezze magát valamitől.

Megbeszélték, hogy ha a férfit bántaná a dolog, azonnal abbahagyná. Szóval, ha választania kellene, a férfit választaná.

De kérdezem én, akkor miért csinálja egy nővel is, attól még hogy megengedi neki a pasija, ha jobban szereti a pasiját?

Szóval nekem az a gyanúm, hogy az ilyen nők maguknak sem merik bevallani, de valójában a nőket szeretik jobban, és csak a társadalmi megítélés miatt vannak együtt egy férfival. Persze elhiszem, hogy vele is élvezik a szexet, meg szerelmesek belé, de mi másért csinálnák közben nővel is, ha nem azért, mert jobban szeretik a nőket?

Nem tudom, nem vagyok szakértő, mert leszbikus vagyok, de állítólag attól még hogy biszex valaki, nincs szüksége egyszerre mindkét nemre.

Tudom, hogy sokféle ember létezik. Ismerek olyan nőt, aki felvállalta, hogy a nőket is szereti, aztán később mégis egy férfit választott, mert jobban szereti a férfiakat.

De ő nem csinálja közben nőkkel is.

Szóval végeredményben szerintem vagy az van, hogy vagy azért csinálják, mert

-valójában a nőket szereti jobban

-vagy tényleg létezik olyan, hogy nem szeretik egyiket

jobban a másiknál, hanem egyszerüen csak mindegyikre

szükségük van

Most akkor szerintetek melyik igaz?

Vagy mindegyik igaz?

Esetleg milyen más megközelítés lehet még?

Azért kíváncsi lennék, ha a társadalom természes dolognak tartaná a homoszexualitást, akkor az ilyen nők vajon megtartanák e a pasijukat.

2015. júl. 1. 18:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 2. 10:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Még arra kíváncsi lennék, hogy bár komolyabb érzelmeket nem tápláltok nők iránt, a szexet jobban élvezitek egy nővel?
2015. júl. 2. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
De mit csináltok egy nővel, amit egy férfi nem tud?
2015. júl. 2. 10:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Csak az a gáz, és egy nyomós ok arra, hogy inkább ne ismerkedjek biszexuális lányokkal, hogy egy biszex lány hiába van egy olyan lánnyal, akit szeret, egy idő után igenis késztetést érez majd arra, hogy férfival szexeljen. L/L
2015. júl. 2. 13:59
 15/20 anonim ***** válasza:

2 féle csoportra lehet osztani a bi embereket. Akik szexuálisan vonzódnak csak az azonos neműek felé, de lelkileg, kapcsolatot kialakítani nem tudnak velük. Aztán van a másik oldal, akik az azonos neműekhez tudnak érzelmileg/szexuálisan kötődni, de viszont az ellenkező nemhez szinte csak fizikailag vonzódnak.

Itt a lényeg az, hogy ki kihez kötődik jobban érzelmileg. Valószínűleg ez a hölgy az elsők csoportjába tartozik.

2015. júl. 2. 14:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem lehet összehasonlítani azt, hogy egy férfival vagyok, vagy egy nővel. Teljesen más a kettő. Éppen ezért azt sem lehet állítani, hogy egyikkel jobb, mint a másikkal, mert mindkettő mást nyújt.
2015. júl. 2. 17:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Én aromantikus leszbikus vagyok, ez a gyakorlatban az jelenti, hogy szerelmes nem vagyok a partnerembe (senkibe se), de egyébként valahol fél úton vagyunk egy nagyon közeli barátság és a párkapcsolat között.

Gondolom ilyen biszexuálisban is van.

2015. júl. 2. 18:57
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Érdekes téma ez számomra.

Ezek szerint egész sokféle beállítottság létezik.

2015. júl. 4. 20:58
 19/20 A kérdező kommentje:

"Nem lehet összehasonlítani azt, hogy egy férfival vagyok, vagy egy nővel. Teljesen más a kettő. Éppen ezért azt sem lehet állítani, hogy egyikkel jobb, mint a másikkal, mert mindkettő mást nyújt."

Ezzel kapcsolatban eszembe jutott valami. Lehet nem helytálló hasonlat, de nem ilyen dolog ez is?

Mint hogy valaki például szereti az alkohol hatását is, és szereti a fű hatását is.

Mindkettő teljesen mást nyújt, mégis van, aki valamilyen ok miatt jobban szereti az alkohol hatását, csak néha vágyik a fűre is, valaki meg fordítva.

Valaki meg csak az egyiket szereti.

2015. júl. 4. 21:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Hasonló igen, csak ezt átlag esetben a vanília&csoki fagyi példájával szokták felhozni. :D
2015. júl. 5. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!