Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Az ilyen nők szerintetek is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen nők szerintetek is inkább a nőkhöz vonzódnak?

Figyelt kérdés

Akik állításuk szerint a pasijukba szerelmesek, mégis van egy barátnőjük, akivel néha lefekszenek.

Állítólag nem azért, mert jobb, hanem csak mert másfajta élmény.

Az illető férfi tud erről, és állítólag nem zavarja, mert érzi, hogy szereti őt a barátnője, és mivel nem sülve főve van azzal a nővel, megengedi neki, mert nem szeretné, hogy megfosztva érezze magát valamitől.

Megbeszélték, hogy ha a férfit bántaná a dolog, azonnal abbahagyná. Szóval, ha választania kellene, a férfit választaná.

De kérdezem én, akkor miért csinálja egy nővel is, attól még hogy megengedi neki a pasija, ha jobban szereti a pasiját?

Szóval nekem az a gyanúm, hogy az ilyen nők maguknak sem merik bevallani, de valójában a nőket szeretik jobban, és csak a társadalmi megítélés miatt vannak együtt egy férfival. Persze elhiszem, hogy vele is élvezik a szexet, meg szerelmesek belé, de mi másért csinálnák közben nővel is, ha nem azért, mert jobban szeretik a nőket?

Nem tudom, nem vagyok szakértő, mert leszbikus vagyok, de állítólag attól még hogy biszex valaki, nincs szüksége egyszerre mindkét nemre.

Tudom, hogy sokféle ember létezik. Ismerek olyan nőt, aki felvállalta, hogy a nőket is szereti, aztán később mégis egy férfit választott, mert jobban szereti a férfiakat.

De ő nem csinálja közben nőkkel is.

Szóval végeredményben szerintem vagy az van, hogy vagy azért csinálják, mert

-valójában a nőket szereti jobban

-vagy tényleg létezik olyan, hogy nem szeretik egyiket

jobban a másiknál, hanem egyszerüen csak mindegyikre

szükségük van

Most akkor szerintetek melyik igaz?

Vagy mindegyik igaz?

Esetleg milyen más megközelítés lehet még?

Azért kíváncsi lennék, ha a társadalom természes dolognak tartaná a homoszexualitást, akkor az ilyen nők vajon megtartanák e a pasijukat.

2015. júl. 1. 18:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Én spec ilyen nő vagyok, van párom, együtt élünk, hamarosan gyermeket is szeretnénk, de ettől még olykor igénylem, hogy nővel legyek együtt. Nem, nem vagyok leszbi, tökéletesen tisztában vagyok önmagammal, egyszerűen olykor kell az az élmény, hogy nővel vagyok. Ez ennyire egyszerű. :) 24N
2015. júl. 1. 18:37
 2/20 A kérdező kommentje:

És miért kell? Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy tágítsam a látókörömet.

Csak úgy szórakozásból, vagy mert egy idő után ellenállhatatlan késztetést érzel egy nő iránt?

2015. júl. 1. 18:51
 3/20 anonim ***** válasza:
35%

1

De ez akkor is megcsalás ugye tudod?

2015. júl. 1. 18:53
 4/20 anonim ***** válasza:
Priviben szívesen beszèlgetek veled erről èn egy ilyen nő vagyok...itt most hosszú lenne kifejteni és túl mèly a tèma...legalàbbis nàlam...:) L/27
2015. júl. 1. 19:04
 5/20 A kérdező kommentje:

Ezek szerint megdőlt volna az a nézet, hogy a biszexuális embereknek is egyszerre csak egy emberre van szüksége?

Nincs ezen mit túlbonyolítani.

Nekem is nehéz volt felvállalni, hogy leszbikus vagyok, egy biszexnek meg ugye meg van a lehetősége, hogy fenntartsa a heteróság látszatát, miközben néha néha amikor már nem bírja idegekkel az elfojtást, kiélje a homoszexuális vágyát is.

2015. júl. 1. 19:21
 6/20 A kérdező kommentje:
Vajon olyan is van, hogy egy nő, aki tegyük fel felvállalja, hogy a nőket is szereti, és együtt van egy ideje egy nővel, és a számára fontos emberek elfogadják a másságát, mégis néha szüksége van egy férfival is lefeküdni?
2015. júl. 1. 19:30
 7/20 anonim ***** válasza:
53%

Első vagyok, nem megcsalás, mert a párom tud róla, szóval felesleges volt ezért lepontozni a válaszom. :)

Nem szórakozás, inkább késztetés, mélyebb érzelmeket képtelen lennék táplálni nő iránt, viszont arra szükségem van, hogy olykor együtt legyek nővel is.

2015. júl. 1. 19:36
 8/20 anonim ***** válasza:
69%

Nézd kedves kérdező!

Én is biszex vagyok, viszont egy dolgot ne felejts el, ne hagyj figyelmen kívül!

A szex és az érzelem nem mindig jár együtt. Speciel én érzelmileg abszolút nem tudok és nem is kötődtem egy nőhöz, nem tudnék kapcsolatot elképzelni egy nővel, csak is férfival, viszont szexuális téren meg egyáltalán nem jelent gondot nővel lenni. És teljesen más élményt ad egy nővel való szexuális élmény, mint egy férfival. Szóval nem gondolnám, hogy csak mert ez az bizonyos valaki igényli azt, hogy nővel legyen, hogy inkább a nőket választaná. Lehet, hogy csak pusztán a szexuális vágy, semmi több.

Szóval ha itt mindenki felvállalhatná szabadon, amire vágyik, én akkor is férfival élném le az életem, mint ahogy teszem most is, viszont attól még a szex mehet nővel is, ha éppen olyan helyzetben van az ember.

Mondjuk nekem sok éve tartó kapcsolatom van, viszont ha nővel támadna kedvem szexelni, azt a párom egyáltalán nem tiltaná, sőt, még támogatna is benne, de nincs senki más, akivel bármilyen nemű viszonyom is lenne, csak a párommal.

2015. júl. 1. 20:13
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Szegeny ferfi :/
2015. júl. 1. 23:56
 10/20 anonim ***** válasza:

Nagyon jól mondja a kedves bi kolléganő. Az érzelem és a szex két külön dolog.

A megcsalást nem a testi kontakt definiálja, hanem az, ha az ember a párja háta mögött sunnyogva teszi.

Lehet egy promiszkulis vagy poly kapcsolat is boldog, őszinte dolog. Csak nyílt lapokkal kell játszani, és ügyelni arra, hogy senki ne sérüljön.

Leszbikus nőből is van olyan aki poly, bi nőből is, panszexuális nőből is. Van akinek 2-3 női partnere van...

Én mint leszbikus is el tudom képzelni, hogy egyszerre több barátnőm legyen. Persze csak akkor, ha ez ellen egyik félnek sincs kifogása, és megvan a harmónia is.

Itt azért kicsit többről van szó minthogy "nem kap meg mindent". Az ember többnyire nem csak egoista módon a saját igényeinek a kielégítése miatt kezd kapcsolatokat.

Persze a ló túlsó oldalára sem kell átesni, és mindenben a hősszerelmet látni.

Lényeg ami lényeg, ez nem feltétlen csak a testiségről szól, van ennek még sok vetülete is.

2015. júl. 2. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!